Final Four 2017 maçları saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? Maçlar şifresiz mi yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Final Four 2017 maçları saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak Maçlar şifresiz mi yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 18:10

Final Four 2017 maçları bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik karşılaşmaları ekranlarınıza yansıtacak. Final Four'da bu akşam 4 takım kaderlerini belirleyecek mücadelelerden ilkini oynayacak. 4 takım arasında temsilcimiz Fenerbahçe'nin de bulunması Final Four'u bizler içinde özel kılıyor. Fenerbahçe-Real Madrid ve CSKA Moskova-Olympiakos maçının oldukça yüksek tempolu geçmesi bekleniyor. Peki, Final Four 2017 maçları saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? Maçlar şifresiz mi yayınlanacak?

Haberin Devamı

Final Four 2017 hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak konusu, CSKA Moskova Olympiakos maçı ile başlayacak turnuvayı yakından takip etmek isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı. 2017 Final Four maçları hangi kanalda sorusuna cevap arayan vatandaşlar, mücadelelerin yayınlanacağı kanal ve saat bilgisine erişmek istedi. Peki, Final Four 2017 hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? İşte, mücadele hakkında bazı detaylar

FİNAL FOUR MAÇLARI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe-Real Madrid ve CSKA Moskova-Olympiakos maçı, 19 Mayıs Cuma günü Beinsports 3 ve TRT Spor ekranlarında şifresiz yayınlanacak. Fenerbahçe-Real Madrid maçı 18.30'da, CSKA Moskova-Olympiakos maçı ise 21.30'da ekranlara gelecek.

Bu karşılaşmalar tek ayak üzerinden oynanacak, mücadelelerin sonrasında finale çıkacak olan ekipler, 21 Mayıs Pazar günü finalde ter dökecek.

Haberin Devamı

Üçüncülük mücadelesi ise 20 Mayıs Cumartesi günü izleyicilerle buluşacak.

THY Euroleague Final-Four’da CSKA Moskova ile karşılaşacak olan Olympiakos, maçın dün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek THY Euroleague Final-Four’da mücadele edecek takımlardan biri olan Olympiakos, hazırlıklarını tamamladı. Final-Four’da CSKA Moskova ile eşleşen Yunan ekibi, hazırlıklarını müsabakanın oynanacağı salonda sürdürdü. Basına açık olan bölümünde Olympiakos, şut antrenmanı gerçekleştirdi.

Olympiakos, bugün saat 18.30’da Rus ekibi CSKA Moskova ile oynayacak.

BAKMADAN GEÇME!