Filenin Efeleri Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Filenin Efeleri Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2023 16:02

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı bugün Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geliyor. FIVB Challenger Kupası çeyrek final müsabakası kapsamında oynanacak Türkiye - Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı sporseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Filenin Efeleri, çeyrek finalde Dominik Cumhuriyeti’ne karşı galip gelip yarı finale çıkmak istiyor. Peki, Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? İşte yayın bilgileri!

Haberin Devamı

FIVB Challenger Kupası çeyrek finali kapsamında A Milli Erkek Voleybol Takımımız bugün Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geliyor. Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı yayın bilgileri de bu önemli karşılaşmayı naklen seyretmek isteyen kişilerce araştırılıyor. 2024 Voleybol Milletler Ligi'ni hedefleyen Filenin Efeleri, Dominik Cumhuriyeti’nin yenerek yarı finale kalmak için ter dökecek.

TÜRKİYE - DOMİNİK CUMHURİYETİ VOLEYBOL MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Filenin Efeleri’nin FIVB Challenger Kupası’nda oynayacağı çeyrek final müsabakası 28 Temmuz 2023 Cuma günü saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşma TRT SPOR YILDIZ ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenecek. Filenin Efeleri, Dominik Cumhuriyeti'ni elemesi halinde Ukrayna-Çin maçının galibiyle eşleşecek. Organizasyonun finali 30 Temmuz Pazar günü oynanacak. Şampiyon olan ülke, 2024 FIVB Voleybol Milletler Ligi’ne katılmaya hak kazanacak.

BAKMADAN GEÇME!