Feyenoord Lazio Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Feyenoord Lazio Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2023 12:43

Feyenoord Lazio Şampiyonlar Ligi maçı ile iki ekip karşı karşıya geliyor. Geçen sezon Feyenoord ile Lazio arasında Avrupa Ligi gruplarında oynanan iki karşılaşmayı da ev sahipleri kazandı. Şampiyonlar Ligi gruplarında ikinci kez Lazio ile eşleşen Feyenoord, 1999/2000 sezonu ikinci grup aşamasında sahne alan eşleşmedeki iki maçı da kaybetmedi. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Feyenoord Lazio Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'ndeki son üç maçında ikişer gol atan Feyenoord, daha önceki dokuz karşılaşmadaki toplam gol sayısını geride bıraktı. Evinde oynadığı son iki Şampiyonlar Ligi maçını kazanan Feyenoord, De Kuip'te üst üste üç galibiyet aldığı bir dönem yaşamadı.

Şampiyonlar Ligi gruplarında oynadığı son sekiz maçı kaybetmeyen Lazio, bu aşamalarda daha uzun bir yenilmezlik serisi yaşamadı. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 21 maçta da gol yiyen Lazio, bu sezon turnuvada boy gösteren takımlar arasında devam eden en uzun seriye izin veren taraf konumunda. Son karşılaşmada Celtic'i 2-1 mağlup eden İtalya temsilcisi, turnuvada Ekim-Kasım 1999'dan bu yana ilk kez üst üste iki galibiyet almayı hedefliyor.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nin ilk iki maç haftasında rakiplerine Feyenoord'dan daha az şut şansı tanıyan tek takım Manchester City. Lazio bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı iki maçı da 95'inci dakikada attığı gollerle kazandı.Turnuva tarihinde üst üste üç karşılaşmanın duraklama dakikalarında skoru tayin eden gol kaydeden bir takım bulunmuyor.

Haberin Devamı

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Feyenoord formasıyla en fazla şut pası veren, rakip ceza sahasında topla buluşan ve rakip ceza sahasına isabetli pas gönderen oyuncu Calvin Stengs. Geçen hafta Celtic karşısında Lazio'nun galibiyet golünü atan Pedro, Şampiyonlar Ligi'nde Kasım 2017'den bu yana ilk kez ağları havalandırdı. İspanyol santrfor, turnuvada Mayıs-Eylül 2011'den bu yana ilk kez üst üste karşılaşmalarda gol sevinci yaşamayı hedefliyor.

FEYENOORD LAZİO ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? İŞTE CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Feyenoord Lazio Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam 19:45'te başlayacak. Mücadele EXXEN ve TV 8,5 kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!