Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic: Çok fazla basit hata yaptık

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin yıldızı Dusan Tadic: Çok fazla basit hata yaptık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2023 22:36

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Ludogorets'i 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Michy Batshuayi, Miha Zajc Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi, Miha Zajc Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci, Ludogorets maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

BATSHUAYI: FENERBAHÇE'YE KUPALAR KAZANDIRMALIYIZ

Ludogorets maçında takımın ilk golünü atan Batshuayi şunları söyledi: Hocam bana ihtiyaç duyduğunda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışan biriyim. Takımıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Zor bir maç oldu aslında, fizikseldi. Mücadele etmek gerekiyordu. Maç içinde konsantre kalmak gerekiyordu, kaldık. Golleri de doğru anlarda attık. Takımımı tebrik ediyorum. Takım arkadaşlarımı, kulübümü tebrik ediyorum. Bu şekilde devam etmeliyiz. Sonuçta Fenerbahçe'ye kupalar kazandırmalıyız. Bu çok önemli. Galibiyetler pozitif hava yaratıyor takım içinde. Takım içindeki herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Farklı isimler goller buluyor. Ancak, bizim hedefimiz sezon sonunda Fenerbahçe'ye kupalar kazandırabilmek.

Haberin Devamı

ZAJC: BİRKAÇ MAÇA DAHA İHTİYACIM VAR

İki golle yıldızlaşan Miha Zajc şöyle konuştu: Zor bir maç oldu ama bence iyi bir performans sergiledik. İyi oynadık, iyi sonuç aldık. Galibiyeti hak ettik. Rakip pozisyonlara girdi ama biz de girdik. Grupta lider olmak güzel. Yolumuza devam etmek istiyoruz. Yüzde 100 oldum. Yaşadığım sakatlık hafif değildi. Çalışmalarımı sürdürdüm, savaşmaya devam ettim. Böyle bir sakatlıktan sonra dönmek kolay değil. Birkaç maça daha ihtiyacım var.

TADIC: ÇOK FAZLA BASİT HATA YAPTIK

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Tadic maçı şu sözlerle değerlendirdi: Önemli bir galibiyet elde ettik. Maça iyi başlayamadık. Çok fazla basit hatalar yaptık. Bu da rakibe özgüven verdi. İlk yarının sonuna doğru daha iyi oynadık, son 10 dakika daha basit oynadık. Basit oynayıp daha fazla pas yapınca daha çok şans yarattık. Devre arasında hatalarımızı konuştuk. Hocamız da yapmamız gerekenleri söyledi. Biz de sonucu elde ettik.

İRFAN CAN KAHVECİ: HEDEFİM ŞAMPİYONLUK

Fenerbahçe formasıyla 100. maçına çıkan İrfan Can Kahveci ise şunları söyledi: Cumhuriyet'in 100. yılında Fenerbahçe forması giyebildiğim için çok gururluyum. Hem taraftarın hem de benim beklediğim İrfan'ı gösterebildiğim için mutluyum. İnşallah böyle devam ederiz. Beklentim; atabildiğim kadar gol atmak, yapabildiğim kadar asist yapmak. Sadece gol ve asist değil savunma anlamında da katkı yapmak istiyorum. Benim hedefim şampiyonluk.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!