Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi’nde ne kadar, kaç para kazandı? İşte elde ettiği gelir…

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi’nde ne kadar, kaç para kazandı İşte elde ettiği gelir…
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2023 17:51

Temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam UEFA Konferans Ligi H Grubunda son maçına çıkıyor. Grupta 3. sırada yer alan sarı-lacivertliler sahadan galip ayrılarak gruptan çıkmak istiyor. Öte yandan Fenerbahçe’nin grupta ne kadar para geliri elde ettiği de taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki, UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe ne kadar, kaç para kazandı?

Haberin Devamı

Fenerbahçe, bu akşam Spartak Trnava ile kader maçına çıkıyor. Grupta 3 galibiyet ile 9 puanı olan sarı-lacivertliler sahadan galip ayrılmanın yollarını arayacak. Öte yandan Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’nden elde ettiği gelir de merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi’nden elde ettiği gelir!

FENERBAHÇE UEFA KONFERANS LİGİ’NDE NE KADAR, KAÇ PARA KAZANDI?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruplarda alınan her galibiyete 500 bin Euro, beraberliğe ise 166 bin Euro daha para ödeniyor. Grup liderliği 650 bin Euro, grup ikinciliği 325 bin Euro, son 32 turu 300 bin Euro, son 16 turu 600 bin Euro, çeyrek final 1 milyon Euro, yarı final 2 milyon Euro, şampiyonluk ise 5 milyon Euro ile ödüllendiriliyor. Kulüplerin UEFA katsayılarına ek olarak katılım paylarından aldıkları gelir hesaplandığında Fenerbahçe ise 4 milyon 219 bin Euro gelir elde edecek.

BAKMADAN GEÇME!