FENERBAHÇE OLYMPİAKOS MAÇI CANLI YAYIN KANALI || Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Fenerbahçe Olympiakos Çeyrek Final maçı ne zaman, saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

FENERBAHÇE OLYMPİAKOS MAÇI CANLI YAYIN KANALI || Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda, şifresiz mi Fenerbahçe Olympiakos Çeyrek Final maçı ne zaman, saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2024 22:42

Fenerbahçe-Olympiakos maçı canlı yayın bilgisi, futbolseverlerin tarafından merak ediliyor. Avrupa'da ülkemizi temsil eden Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Olympiakos'u konuk edecek. Olympiakos karşısına ilk maçta aldığı mağlubiyeti, Saraçoğlu'nda lehine çevirmeye çalışacak olan Sarı-Lacivertli ekip, adını yarı finale yazdırmak için ciddi mücadele verecek. Fenerbahçe karşılaşmada alacağı üç puan ile kupaya bir adım daha yaklaşacak. Sporseverlerin heyecanla beklediği Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi Çeyrek Final mücadelesi öncesi Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada kanal bilgisini paylaştı. Peki, Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak? Fenerbahçe Olympiakos çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, o karşılaşma hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Konferans Ligi Fenerbahçe-Olympiakos çeyrek final maçı için geri sayım başladı. Olympiakos karşısında oynadığı ilk maçı yediği talihsiz gollerle 3-2 mağlup tamamlayan Fenerbahçe, bu kez kendi evinde büyük bir sınav verecek. 2 farklı galibiyet elde etmesi halinde adını yarı finale yazdıracak olan Sarı Lacivertli temsilcimiz, yarı final biletini garantilemek istiyor. 18 Nisan'da oynanacak olan Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz olarak yayınlanacak. Peki, Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, detaylar.

FENERBAHÇE OLYMPİAKOS MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Fenerbahçe, Olympiakos'u konuk edecek. Karşılaşma 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00'da başlayacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE-OLYMPİAKOS MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

Acun Ilıcalı, Survivor'da yaptığı açıklamayla Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak Konferans Ligi çeyrek final rövanşının TV8'den şifresiz yayınlanacağını duyurdu.

Fenerbahçe'nin Olympiakos rövanşına Alman hakem

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00'de Ülker Stadyumu'nda Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak.

Bu zorlu mücadelede Alman hakem Tobias Stieler düdük çalacak.

Stieler'in yardımcılıklarını Christian Gittelmann ve Mark Borsch yapacak.

Müsabakanın dördüncü hakemi Daniel Schlager olacak.

Maçta VAR koltuğunda Christian Dingert oturacakken, AVAR'da ise Sascha Stegemann yer alacak.

BAKMADAN GEÇME!