Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes final serisi maçı ne zaman? İşte müsabakalar hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes final serisi maçı ne zaman İşte müsabakalar hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2022 18:02

ING Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final Serisi beşinci maçında Anadolu Efes, sahasında Galatasaray Nef’i 104-77 mağlup etti. Bu galibiyetle seride 3-2 öne geçen Anadolu Efes, finalde Fenerbahçe Beko’nun rakibi oldu. Peki, Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes final serisi maçı ne zaman?

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes final maçı için geri sayım başladı. ING Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final Serisi beşinci maçında Anadolu Efes Galatasaray Nef’i 104-77 mağlup ederek finalde Fenerbahçe Beko’nun rakibi oldu. Geçen senenin şampiyonu Anadolu Efes ve Sarı Lacivertli ekibin final karşılaşmasında üstün gelen taraf ligin şampiyonu olarak kupayı müzesine götürecek. İşte, müsabakalar hakkında bilgiler...

8. kez play-off final serisinde karşı karşıya gelecek olan Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, parkede kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes final maçı 7 Haziran'da başlayacak.

FENERBAHÇE BEKO-ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes play-off final maçı 7 Haziran Salı günü 20.00’da ve 9 Haziran Perşembe günü 20.30’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma tivibu Spor ya da TRT Spor kanalından naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

5 maç üzerinden oynanacak final serisinde, 3 maç kazanan takım sezonu şampiyonlukla tamamlayacak.

BİLET SATIŞLARI BAŞLADI

Fenerbahçe Beko'nun oynayacağı ING Basketbol Süper Ligi Play-off final serisi ilk iki maçının biletlerinin genel satışı 3 Haziran Cuma günü başladı.

Satış planı - passo.com.tr üzerinden (Karşılaşmalar ayrı ayrı 1. maç ve 2. maç olarak ve ayrıca bir paket olarak satışa sunulacaktır)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!