Fekir'i oynatma avantajı kap

Güncelleme Tarihi:

Fekiri oynatma avantajı kap
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 23:55

Beşiktaş’ın yardımcı hocası Tamer Tuna, Güneş’e sunduğu analizde rakiplerinin beyninin Nabil Fekir olduğunu ve onun devre dışı bırakılması halinde Lyon’un hücum organizasyonlarının sekteye uğratılabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yardımcısı Tamer Tuna ve analiz ekibi Lyon’u izleyip hazırladıkları raporda özellikle Nabil Fekir’e dikkat çekildi. Raporda genç oyun kurucunun kilitlenmesi halinde Lyon’un hücum organizasyonlarının sekteye uğratılabileceği kaydedildi. Oyun içinde sol kanada da zaman zaman geçen, tekniği yüksek olan Fekir’e fazla şut olanağı da tanınmaması gerektiği vurgulanan bir diğer nokta oldu .

‘İYİ BİR TAKIM AMA ŞARTLARIMIZ EŞİT’

Raporda, Valbuena’nın da hem tecrübeli heme de takımın diğer bir beyni olduğu kaydedilirken, 30 gol atan Lacazette’e karşı da ekstra dikkat edilmesinin şart olduğu belirtildi. Teknik direktör Şenol Güneş ise, oyuncularıyla yaptığı Lyon analizinde “Karşımızda süratli ve ofansif gücü çok yüksek bir takım olacak. Ama şartlar eşit. Lyon’u ne küçümseyelim ne de çok büyütelim.

Haberin Devamı

‘ÖNCE OYUNUMUZU OYNAYALIM’

Savunma blokunda sıkıntı yaşıyorlar. Önde sağlam basarsak, hataya zorlayabiliriz. Top çıkarmalarını mümkün mertebe zorlaştırmalıyız.
Ancak her şeyden önce biz kendi oyun kimliğimizi ortaya koymalıyız. Rakibe aşırı odaklanıp kendi oyun karakterimizden uzaklaşmamalıyız” değerlendirmesinde bulundu.

BU SEZON NABiL FEKiR NE YAPTI

Oynadığı maç: 41

İlk 11: 32

Attığı gol: 12

Yaptığı asist: 6

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!