Fabrizio Romano kimdir, kaç yaşında, nereli? Fabrizio Romano Galatasaray, Fenerbahçe transfer haberleriyle gündemde!

Güncelleme Tarihi:

Fabrizio Romano kimdir, kaç yaşında, nereli Fabrizio Romano Galatasaray, Fenerbahçe transfer haberleriyle gündemde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2023 12:34

Fabrizio Romano, son günlerde sosyal medyada verdiği transfer haberleriyle gündemde yer alıyor. Fabrizio Romano Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili, sosyal medyada transfer iddialarında bulunmuştu. Fabrizio Romano'nun hayatı futbol severler tarafından merak konusu oldu. Peki, Fabrizio Romano kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler...

Haberin Devamı

Transfer haberleriyle ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Galatasaray'ın sol bek transferiyle ilgili gelişmeyi duyurdu. Romano'nun haberine göre Sarı-kırmızılı kulüp, Angelino ile her konuda anlaşmaya vardı. Başka teklifler de alan İspanyol sol bek Galatasaray dışında bir takıma gitmek istemiyor. Galatasaray ile Leipzig arasındaki görüşmeler transferin geleceğini netleştirecek. Bu gelişmelerin ardından Fabrizio Romano merak edilen isimler arasında yer aldı. Peki, Fabrizio Romano kimdir, kaç yaşında, nereli?

FABRİZİO ROMANO KİMDİR?

Fabrizio Romano 21 Şubat 1993 doğumlu bir İtalyan futbol gazetecisidir. Romano, Sky Sport Italy için çalıştı ve futbol transfer haberleri için en bilgili ve güvenilir kaynaklardan biri olarak kabul ediliyor.

Fabrizio Romano, İtalyan spor gazetesi Calciomercato'nun eski bir yazarı olmakla birlikte daha sonra Transfermarkt'ta çalışmaya başladı.

Haberin Devamı

Romano, aynı zamanda The Guardian gazetesi için de transferler ve futbol haberleri hakkında yazılar yazmaktadır.

 

BAKMADAN GEÇME!