Eyüpspor Aşbaşkanı Fatih Kulaksız'tan Beşiktaş eşleşmesi yorumu! "Kupada gidebildiğimiz yere kadar..."

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2023 16:19

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda Beşiktaş ile eşleşen Eyüpspor’da Asbaşkan Fatih Kulaksız, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Trendyol 1. Lig'de şampiyonluğa giderken kupa eşleşmesinin İstanbul’da kalma adına iyi bir kura olduğunu belirten Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, "Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor; Türk futbolunun lokomotif kulüpleri. Biz de 1. Lig’de şampiyonluğa oynayan bir ekibiz. Son 3 yıldır koymuş olduğumuz Süper Lig hedefini gerçekleştirmek istiyoruz. Asıl önceliğimiz ligde şampiyon olmak ama bir yandan da Türkiye Kupası’nda gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Beşiktaş eşleşmesi seyahat etmemek adına, İstanbul’da kalmak adına iyi bir kura oldu diye düşünüyorum. İzleyenlere keyifli bir futbol seyrettirmek ümidiyle inşallah turu geçen taraf da hak eden, iyi oynayan taraf olur" diye konuştu.

Eyüpspor Aşbaşkanı Fatih Kulaksıztan Beşiktaş eşleşmesi yorumu Kupada gidebildiğimiz yere kadar...


"Çok doğru bir planlama ile çok iyi bir gidişatımız var"

Haberin Devamı

Geçen sezondan dersler çıkardıklarını ve iyi bir planlamayla doğru yolda olduklarına değinen Fatih Kulaksız, "Biz geçen sene ciddi bir travma yaşadık, çıkardığımız dersler oldu. Orada hem hoca istikrarı, kadro planlaması, kadro mühendisliği anlamında daha doğru işler yaptık. Kadroyu daralttık, maliyeti neredeyse yarı yarıya düşürdük. Oyunun gücüne, sisteme inanan bir hocamız var. O da teknik ve taktik anlamda zaten çok donanımlı. Çok doğru bir planlama ve içeride yakaladığımız birliktelik, beraberlikle çok iyi bir gidişatımız var. Bunun sonunu getirmek önemli. O noktada da hem teknik ekibe hem oyuncu kardeşlerimize inancımız tam" ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!