Euroleague finali CANLI YAYINLA Misli.com'da! Olympiacos-Real Madrid iddaa oranları, bilinmesi gerekenler...

Güncelleme Tarihi:

Euroleague finali CANLI YAYINLA Misli.comda Olympiacos-Real Madrid iddaa oranları, bilinmesi gerekenler...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2023 10:13

2022-23 EuroLeague sezonunda kupanın sahibi belli oluyor. EuroLeague tarihinin en fazla şampiyon olan takımı Real Madrid müzesine bir kupa daha eklemek isterken; Olympiacos ise 10 yıllık kupa hasretine son vermeye çalışacak. Siz de EuroLeague’de final heyecanını hemen Misli.com’a üye olarak; Süper Oran avantajları, Canlı Yayın ve Tek Maç seçenekleriyle daha da fazla yaşayabilirsiniz. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İlandır

OLYMPIACOS

Normal sezonu lider bitiren Georgios Bartzokas yönetimindeki Olympiacos, sezonun en iyi savunma takımı olduğunu Final Four’da da göstermeyi başardı. Monaco karşısında ilk devre oldukça tutuk bir görüntü çizseler de üçüncü periyotta yaptıkları harika savunma ile rakiplerini sadece 2 sayıda tuttular. Monaco, EuroLeague tarihinde bir çeyrekte en az sayı atan üç takımdan biri oldu. Olympiacos, 27-2 kazandığı üçüncü çeyrek sonrası direksiyona geçerek maçı istediği şekilde götürmeyi başardı ve 76-63’lük skorla kazanarak adını finale yazdırdı. 2011/12 ve 2012/13 sezonunda art arda gelen şampiyonluklardan sonra Avrupa’da istediği başarıları yakalayamayan Yunan temsilcisi yeniden zirveye yükselmeyi amaçlıyor. Sasha Vezenkov, Kostas Papanikolau ve Kostas Sloukas yarı finalde de takımı sırtlayan isimler olurken; Moustapha Fall da pota altında oldukça önemli bir katkı verdi. Final mücadelesi öncesinde Olympiacos’ta herhangi bir eksik bulunmuyor.

REAL MADRID

Haberin Devamı

Real Madrid ise Chus Mateo yönetiminde iyi işler çıkarmaya devam ediyor. Çeyrek finalde Partizan karşısında evlerindeki iki maçı da kaybederek 2-0 geriye düştükten sonra Final Four için bile şans verilmeyen Real Madrid tecrübesiyle seriyi çevirerek yarı finale yükselmeyi başarmıştı. Yarı finalde ise ezeli rakibi Barcelona ile karşılaşan Real Madrid, geriye düştüğü anlarda da oyundan kopmadı ve ikinci yarıdaki oyunuyla rakibini geçen sezon olduğu gibi bir kez daha devirmeyi başardı. (78-66) Geçen sezon finalde temsilcimiz Anadolu Efes’e 58-57 kaybederek şampiyonluğu kaçıran Real Madrid bu sefer hedefine ulaşmak istiyor. Pota altında oldukça önemli eksikleri olmasına rağmen Walter Tavares’in önemli katkısı Real Madrid’in finale yükselmesinde en önemli etken oldu. 20 sayı, 15 ribaund ve 4 blokla oynayan Tavares, hem hücum hem de savunma tarafında harika bir iş çıkardı. Mario Hezonja, Nigel Williams-Goss ve Sergio Rodriguez de sayı anlamında takımı taşıyan diğer isimler oldu. İspanyol temsilcisinde Olympiacos karşısında sakatlıkları bulunan Gabriel Deck ve Carlos Alocen kesin olarak forma giyemeyecek. Cezası devam eden Yabusele de eksikler arasında. Barcelona karşısında oynayamayan Poirier’in durumu ise belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı

İki ekip arasında normal sezonda oynanan iki maçı da Olympiacos kazanmayı başarmıştı. Yunan temsilcisi finalde de otoriteler tarafından favori olarak gösteriliyor. Ancak EuroLeague finalinin her sonuca açık olduğu önceki yıllardaki sonuçlarla da net şekilde görülebiliyor. Basketbolseverleri oldukça keyifli bir final mücadelesi bekliyor.

Misli.com Üyeleri Ne Oynuyor?

Misli.com’a özel Süper Oran farkıyla bültende yer alan ve tek maç seçeneği bulunan karşılaşmaya kuponlarında yer veren Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Maç Sonu 1" oldu! Misli.com üyelerinin %15’i Olympiakos’un galibiyetine güveniyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Evren İçener’in Tahmini

Final maçı. Litvanya'nın Kaunas kentinde iki şampiyon adayından biri kupayı kaldıracak. Olympiakos tarafında eksik bulunmuyor... Real Madrid tarafında Yabusele, Deck yok. Poirier’in oynama durumu belirsiz... Olympiakos'ta Vezenkov sezonun MVP'si seçildi. Yılın koçu olarak da Olympiakos koçu Bartzokas seçildi. Olympiakos normal sezonda deplasnanda ve içerde Real Madrid'i devirirken 2 maçta da takımın en önemli silahları Vezenkov ile Sloukas ön plandaydı... Elbette tek maçlar her zaman sürprize açıktır, her sonuç çıkabilir. Atmosfer, tansiyon, top kayıpları, şut yüzdeleri, savunma baskısı, hakem kararları etki edecektir. Her topun değerinin olacağı bir maç. Bir tahmin yapmak gerekirse, rakibini içerde ve deplasmanda devirme başarısı gösteren Olympiakos finalde de favori gösterilmeyi hak eden taraf.

Haberin Devamı

Misli.com'dan yeni üyelere 50 TL hediye! Hemen üye ol...

Euroleague finali CANLI YAYINLA Misli.comda Olympiacos-Real Madrid iddaa oranları, bilinmesi gerekenler...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!