Ersen Martin kimdir, kaç yaşında sağlık durumu nasıl? Eski futbolcu Ersen Martin'in kariyeri ve son durumu

Güncelleme Tarihi:

Ersen Martin kimdir, kaç yaşında sağlık durumu nasıl Eski futbolcu Ersen Martinin kariyeri ve son durumu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2022 03:27

Eski futbolcu Ersen Martin'in sağlık durumu, kalp krizi geçirmesinin ardından gündeme geldi. Bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski futbolcu Ersen Martin aort damarında yırtık tespit edilmesi nedeniyle ameliyata alındı. Hastaneden yapılan açıklamada Ersen Martin'in tedavisinin bir süre daha devam edeceği bildirildi. Futbola Almanya'da Nurnberg altyapısında başlayan eski futbolcu 2004-2005 Türkiye Kupası gol kralı başarısını elde etmişti. Peki, Ersen Martin kimdir, kaç yaşında sağlık durumu nasıl? İşte, Ersen Martin'in kariyeri ve son durumu hakkında ayrıntılar.

Haberin Devamı

Ersen Martin kimdir sorusu rahatsızlanmasının ardından öne çıkan konulardan oldu. Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımlarda oynayan 42 yaşındaki Ersen Martin kalp krizi geçirmesinin ardından Siyami Ersek Kalp Hastanesinde ameliyata alındı. 2013 yılında Eyüpspor forması giyerken kariyerini noktalayan futbolcu A milli formayı 3 maçta giydi ancak gol sevinci yaşayamadı.

ERSEN MARTİN'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Hastaneden yapılan açıklamada, aort yırtılması nedeniyle ameliyat edilen Ersen Martin'in operasyonunun ilk etabının iyi geçtiği belirtildi.

Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Ersen Martin'in kritik tablosunun devam ettiği ve tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Serhat Akın: Durumu ciddi, dua edelim

Eesen Martin ile aynı dönemde futbol oynayan eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın yaptığı paylaşımda; "Ersen Martin kardeşime dua edelim durumu çok ciddi Allah'ım yardım etsin" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ERSEN MARTİN KİMDİR?

23 Mayıs 1979'da Almanya'da dünyaya gelen Ersen Martin futbola Nürnberg altyapısında başladı. U19 takımında oynadıktan sonra A takıma yüksleen Ersen, 1999 yazında Beşiktaş'a transfer olan Martin 2000/2001 sezonunu Siirt Jetpa'da kiralık geçirdi.

2001/2002 sezonunda Göztepe'ye transfer olan Ersen Martin, 2002 yazında Denizlispor'a gitti. Burada 3 sezon oynayan Ersen Martin, 2005-2006 sezonunu Ankaraspor'da geçirdi.

2006 yazında Trabzonspor'a imza atan milli futbolcu, 2007/2008 sezonunda Recreativo Huelva'ya 1.1 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. İspanya'da iki sezon geçiren Ersen Martin, Sivasspor formasıyla ülkemize geri döndü.

Daha sonra Manisaspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği'nde oynayan Ersen, 2013 yılında Eyüpspor forması giyerken kariyerini noktaladı.

Ersen Martin, kulüp kariyeri boyunca 371 resmi maça çıkıp 101 gol attı, 27 de asist yaptı.

2004 yılında ilk kez milli olan Ersen, A milli formayı 3 maçta giydi ancak gol sevinci yaşayamadı.

BAKMADAN GEÇME!