Eric Gordon'dan finale üçlük!

Güncelleme Tarihi:

Eric Gordondan finale üçlük
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2018 09:44

James Harden’ın 5/21 şut isabetiyle oynadığı maçta, Chris Paul ve Eric Gordon önderliğindeki Houston Rockets, Golden State Warriors karşısında çok kritik bir zafer kazandı, seride 3-2 öne geçti.

Haberin Devamı

Eric Gordon kenardan gelip 24 sayı attı ve son topta yaptığı top çalma Houston Rockets‘a Golden State Warriors karşısında 98-94’lük zaferi getirdi. Rockets böylece Batı Finali serisinde 3-2 öne geçti.

Houston altıncı maçı kazanması halinde son şampiyonu evinde play-off’tan eleyip NBA Finali’ne 1994-95’ten bu yana ilk kez yol alacak.

Chris Paul 20, 5/21 şut isabetiyle oynayan James Harden 19 sayıyla takımın bu noktaya gelmesine katkı yapan diğer isimlerdi. Paul maçın son dakikasında arka adelesindeki sakatlık nedeniyle oyundan çıktı. Altıncı maç öncesi durumu belirsiz.

Warriors‘ta ise Kevin Durant’in 29 sayısı mağlubiyete engel olamadı. Golden State, 2015’ten bu yana ikinci kez bir play-off serisinin beşinci maçını kaybetti.

Rockets, Warriors'ı 2014’ten bu yana ilk kez, NBA Finali’nin dışında kalma tehlikesiyle baş başa bıraktı.

Haberin Devamı

Klay Thompson dizindeki sakatlıktan dönerek 23, Stephen Curry 22 sayı attı. Andre Iguodala ikinci maç üst üste oynayamadı.

(Eurohoops) 

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!