Engelli vatandaşla alay ettiği video ortaya çıkmıştı! "Premier Lig'e dönmek istiyorum..."

Güncelleme Tarihi:

Engelli vatandaşla alay ettiği video ortaya çıkmıştı Premier Lige dönmek istiyorum...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2020 00:02

Premier Lig'in eski hakemlerinden Bobby Madley, geçtiğimiz yılın son günlerinde profesyonel liglerden atılma sebebinin engelli bir vatandaşla alay ettiği video çekimi olduğunu itiraf etmişti.

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

Bobby Madley, Premier Lig'in eski hakemlerinden biri...

2017-18 sezonunda 19 maçta görev almıştı.

Geçtiğimiz yılın son günlerinde ise, profesyonel liglerden atılmasına sebep olan olayın engelli bir vatandaşla alay ettiği video çekimi olduğunu itiraf etmişti.

Şimdi ise "Premier Lig'e geri dönmek istiyorum. O platformda maç yönetmek benim hayalimdi, gerçek oldu ama şu an elimden kayıp gitti. Yeniden düdük çalmak için her şeyimi verebilirim..." açıklamasını yaptı.

HONG KONG'DA JÜRGEN KLOPP İLE TARTIŞMIŞTI!

Geçtiğimiz yıllarda Hong Kong'da düzenlenen "Premier Lig Asya Turu" kapsamında Liverpool ile Leicester karşılaşmış, mücadeleyi yöneten Bobby Madley bir pozisyon sonrasında Jürgen Klopp ile hararetli bir şekilde tartışmıştı.

Bu sezon ligde fırtınalar estiren Liverpool, Tottenham deplasmanında müthiş galibiyet serisini devam ettirme peşinde olacak. 20 maçta sadece 1 kez berabere kalıp 58 puan toplayan "Kırmızılar", Jose Mourinho'nun ekibi karşısında neler yapacak herkes merak ediyor.

Haberin Devamı

TOTTENHAM HÜCUM MERKEZİ SON'A EMANET!

Harry Kane sakatlandı, Tottenham harıl harıl forvet arıyor. Ligdeki 3 maçlık cezası sona eren Heung-min Son, lidere karşı ilk 11'de olacak ve muhtemelen de hücum merkezinde yer alacak.

Mourinho'nun takımında N'Dombele şüpheli; Ben Davies, Danny Rose ve Moussa Sissoko sakat. Orta alanda Dier'in, savunmanın solunda ise Vertonghen'in oynaması bekleniyor.

Spor Arena editörleri Cengiz İzmitli ve Barlas Ateşli, iddaa bültenini değerlendirdi...

BAKMADAN GEÇME!