Emenike'nin sakatlığı kriz çıkardı!

Güncelleme Tarihi:

Emenikenin sakatlığı kriz çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2018 15:47

İspanya Ligi’nde Las Palmas forması giyen golcü futbolcu Emmanuel Emenike, sağ dizinden bir sakatlık yaşadı.

Haberin Devamı

Futbol kariyerinde daha önce Fenerbahçe forması da giyen Emenike, yaklaşık 8 ay boyunca kadar yeşil sahalardan uzak kalacak. Las Palmas Kulübü doktoru Gerardo Garces, Nijeryalı golcünün durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca yine sakatlık sorunu yaşayan Javier Castellano’nun durumuna dair de açıklama yapıldı. Garces, Emenike’nin sakat geldiğini iddia etti.

Emenike ve Penalba’nın durumu kriz yarattı

Garces, Olympiakos’tan Las Palmas’a sakat geldiğini öne sürerek, ”Emenike sakatlandığında bize hiçbir bilgi vermedi. Yapılan testler sonucunda da bir şey çıkmadı. Sağlık personelinin bir suçu yok. Futbolcuyu kim transfer ediyorsa durumunu neden takip etmiyor? Futbolcular için bir takım testler var. Fakat bu testleri Barcelona, Real Madrid gibi kulüpler bile yapmıyor” diye konuştu. Ayrıca Emenike’nin transfer döneminde fazla kilolu olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Sağlık heyeti sıkça eleştirilere maruz kaldı

Las Palmas Kulübü’nde son dönemlerde yaşanan sakatlık problemlerinin ardından sağlık heyeti sıkça eleştiri aldı. Orta saha mevkisinde forma giyen Gabriel Penalba’nın da sakatlandığı ve bu sakatlığına tam bir tanı konulamadığı ifade edildi. (Ajansspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!