Eljif Elmas'tan Fenerbahçe'ye 1.5 milyon euroluk kıyak

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2020 14:12

180 bin euroya transfer olduğu Fenerbahçe'den Napoli'nin yolunu tutan Eljif Elmas, sarı lacivertli takıma 1.5 milyon euro daha kazandırdı.

Haberin Devamı

Spor Arena Detay | İki sezon önce Fenerbahçe'den Serie A takımlarından Napoli'ye transfer olan  Eljif Elmas, sarı lacivertli ekibe para kazandırmaya devam ediyor.

Eljif Elmas dün akşam Napoli formasıyla 50. maçına çıktı. Böylelikle Fenerbahçe’nin kasasına 1.5  milyon euro daha girdi.

Genç yıldız, 16 milyon Euro bedelle Napoli'ye transfer olmuştu. Öte yandan Napoli, Eljif Elmas'ın bir sonraki satışından Fenerbahçe'ye maksimum 1,5 milyon euro ödemek zorunda.

Fenerbahçe'ye Temmuz 2017'de sadece 180 bin Euro bonservis bedeliyle transfer olan Eljif Elmas, Süper Lig'de 34 maçta forma giydi ve 4 gol attı.

FENERBAHÇE 16 MİLYON EUROYU KAP'A BİLDİRDİ

Sarı lacivertli kulüp Eljif Elmas transferini böyle duyurmuştu;

Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Eljif Elmas'ın İtalyan Kulübü Napoli'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 16 milyon Euro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri her iki kulüp tarafından eşit oranda paylaşılacaktır." denildi.

Haberin Devamı

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

BAKMADAN GEÇME!