Eljif Elmas kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Eljif Elmas kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 09:50

Eljif Elmas, Fenerbahçe'ye transferinden sonra araştırılmaya başlandı. On numara mevkisinde ve ihtiyaç olduğunda kanatlarda oynama yetisine sahip olan Eljif Elmas, geleceğin yeteneklerinden birisi olarak anılıyor. Peki, Eljif Elmas kimdir, kaç yaşındadır? İşte, ünlü futbolcu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Eljif Elmas, transfer gündeminin en sessiz isimleri arasında yer aldı. Fenerbahçe'nin sessiz yürüttüğü transfer çalışmalarının ardından takıma kazandırılan Eljif Elmas, Ahmet Ercanlar'ın haberine göre Makedon basketbolcu Pero Antiç'in tavsiyeleriyle Sarı Lacivertli kulübe imzayı attı.

27 Eylül 1999 tarihide Makedonya'nın Skopje kentinde dünyaya gelen Eljif Elmas, futbola Makedonya kulubü Rabotnicki'nin altyapısında başlamış, 2015 yılında ise A takıma yükselip profesyonel olarak forma giymeye devam etmiştir.

1,82 boyunda olan ve sağ ayağına hakim olan Elmas, Makedonya'nın 21 yaş altı takımlarında forma giymiş, son olarak da Makedonya A Milli Takımı'na yükselmiştir. On numara mevkisinde oynayabilen genç yetenek, ihtiyaç halinde kanat ve merkez orta sahada da mücadele edebilmektedir.

Haberin Devamı

Elfij Elmas, 2017/2018 sezonunda Fenerbahçe forması giyecek.

BAKMADAN GEÇME!