Eleme maçlarına MBS1 ile başlıyoruz! En popüler iddaa tercihi...

Güncelleme Tarihi:

Eleme maçlarına MBS1 ile başlıyoruz En popüler iddaa tercihi...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2018 11:33

C Grubu'nu lider bitiren Fransa, D Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Fransa ile karşılaşıyor. MBS1 fırsatı kaçmaz! İşte detaylar...

Haberin Devamı

Fransa 

- 3 maçta 7 puan toplayan ama sadece 3 gol atıp hücumda beklentileri karşılayamayan Fransa’da, savunma güvenliği konusunda öne çıkan isimler Raphael Varane ve N’Golo Kante oldu.

- Geçtiğimiz sezon Premier Lig’i 2.5 atak kesme ile zirvede tamamlayan Kante, 3 grup maçında ortalama 3.33 top kesti. Varane ise 3 maçta 15 hava topu kazandı.

- Sol bek Benjamin Mendy dışında takımda eksik yok. Danimarka maçında sakatlığını tamamen atlattığı gözlenen Djibril Sidibe ilk 11'de olabilir.

- 3 grup maçında da sonradan oyuna giren ve takıma hareket katan Nabil Fekir formaya göz kırpıyor.

Eleme maçlarına MBS1 ile başlıyoruz En popüler iddaa tercihi...

Arjantin

- 3 grup maçına 3 farklı formasyon ile başladılar. Jorge Sampaoli’yi ipten alan, son maçtaki performansıyla Lionel Messi oldu.

Haberin Devamı

- Kalesine isabet eden 8 şutta 4 gol yiyen, Hırvatistan maçında sıfırı tüketen kaleci Willy Caballero yerine ise son maçta Franco Armani görev aldı. Bu maçta da Sampaoli'nin Armani ile devam etmesi bekleniyor.

- Hafif sakatlığı bulunan Enzo Perez dışında sağlık problemi olan bir oyuncu yok.

- Sampaoli yönetiminde 8. resmi maçlarına çıkacaklar. İlk 7 maç sonunda sadece 2 kere kazanabildiler. (4 beraberlik - 1 yenilgi)

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!