El Clasico şöleni! Real Madrid ile Barcelona arasında kritik maç

Güncelleme Tarihi:

El Clasico şöleni Real Madrid ile Barcelona arasında kritik maç
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2024 07:00

La Liga’da 78 puanla lider olan Real Madrid ile 70 puanla 2. sırada yer alan Katalan ekibinin mücadelesi TSi 22.00’de başlayacak.

Haberin Devamı

Futbolda dünyanın en önemli rekabetinin tarafları olan Real Madrid ile Barcelona bu akşam bir kez daha karşı karşıya gelecek. İspanya La Liga’da 78 puanla liderlik koltuğunda oturan eflatun beyazlılar ile 70 puanla ikinci sırada yer alan Katalan ekibinin mücadelesi TSİ 22.00’de başlayacak ve S Sport, S Sport Plus ve EXXEN’den naklen yayınlanacak.

Aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden ezeli rakiplerden Real Madrid, hafta içi Manchester City’yi penaltılarla eleyip yarı finale çıkarken, Barcelona PSG’ye kendi evinde 4-1 mağlup olarak elendi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, kazandıkları takdirde 81 puana ulaşıp bitime 6 hafta kala önemli bir avantaj elde edeceklerine dikkat çekerken, “El Clasico’lar her zaman harikadır” dedi. Real Madrid 77-74 önde · Barça’nın hocası Xavi ise, “Real Madrid’e büyük saygı duyuyoruz. Bu maçı kazanıp onlara baskı kurmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İki takım arasında bugüne kadar oynanan lig maçlarında Real Madrid’in 77- 74’lük üstünlüğü bulunurken, 35 karşılaşma berabere sonuçlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!