'Efes-Pana' hem iddaa'da TEK MAÇ, hem de CANLI!

Güncelleme Tarihi:

Efes-Pana hem iddaada TEK MAÇ, hem de CANLI
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2018 14:40

Temsilcimiz Anadolu Efes, evinde Panathinaikos ile karşı karşıya geliyor. Nesine.com'dan CANLI olarak ekranlara gelecek maç öncesi, değerli iddaa yazarları Ümit Avcı ve Orkun Hınçer'in analizlerine göz atalım...

Haberin Devamı

Ümit Avcı'nın 'Efes-Pana' iddaa analizi

Panathinaikos iki deplasman maçına çıktı bu sezon. Bir tanesinde Buducnost'u çok zorlansa da yenmeyi başardı, diğerinde ise Bayern Münih'e kaybetmişti. İç saha performansları özellikle hücum tarafında daha iyi gözüküyor. Geçtiğimiz hafta Olympiakos karşısında ilk yarıyı geride bitirmelerine rağmen 2. yarıdaki etkili oyunlarıyla 93 sayıya ulaşıp kazanmaları da bunu gösteriyor. Ancak savunmada önemli zaafları var, özellikle ön alanda kolay geçilen bir takım görüntüsündeler.

Anadolu Efes sezona iyi başladı. Müthiş mücadele ediyor, asla geri adım atmıyor ve farklı gerideyken bile es etmeyip kazanabiliyor. Temsilcimizin de en çok dikkat çeken yönü, hücumdaki müthiş temposu. Bu maçta Larkin'in oynama olasılığı az gibi gözükse de, şu ana kadar Micic, Doğuş ve Beaubois üçlüsünden çok iyi verim alan Efes'in, çok sert olmayan rakibe karşı bu eksiği hissetmeyeceğini düşünüyorum. İç saha maçı olması, tribünlerin uzun süre sonra özlenen kıvama gelmesinin beklenmesi, temsilcimizin yakaladığı hava ve rakibin zaafı olan savunmayı cezalandıracak uzun şutörlerin de bulunması, umutları artırıyor.

Haberin Devamı

Efes'in yüksek skorlu geçebilecek maçı kazanma olasılığı da yüksek gözüküyor.

'Maç Sonucu 1'

Günün en popüler basketbol/iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!