Dünya Kupası A Grubu iddaa incelemesi...

Güncelleme Tarihi:

Dünya Kupası A Grubu iddaa incelemesi...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 11:18

Hangi iddaa tercihleri ön planda olmalı, banko olarak öne çıkan nedir? Kupanın başlamasına sayılı günler kala A Grubu'na göz atalım...

Rusya

Haberin Devamı

- Kokorin yok, gözler Smolov'da. Krasnodar performansını milli takıma taşımalı. (3 sezon - 72 maç - 52 gol)

- Dzagoev bayrağı 96'lı Golovin'e devrediyor. Tüm gözler genç orta saha oyuncusunda olacak.

- Berezutski kardeşler de bayrağı Miranchuk ikizlerine bıraktı. (Anton & Aleksei)

- Kupayı Suudi Arabistan maçıyla açıyorlar ve en büyük amaçları da çarpıcı bir başlangıç yapmak. Bu nedenle, Rusya özelinde, en değerli iddaa tercihi "Handikaplı Suudi Arabistan galibiyeti" olarak göze çarpıyor. (1,70)

Uruguay

- Stoper ikilisi Atletico Madrid'den Godin & Gimenez, arkalarında Galatasaray'ın başarısında en büyük pay sahiplerinden biri Muslera, ve hücumda Cavani & Suarez!

- Turnuvalara katılan kadro hep defansif kalırdı, o işi sadece 96'lı Torreira'ya bırakırsak, bu sefer 2 adet de genç, enerjik, yaratıcı orta saha kadroda. (97'li Bentancur & 98'li Valverde)

Haberin Devamı

- Lucas Torreira'yı biraz açalım. Serie A'da sezonu "pozisyon kazanma" kategorisinde birinci, "kayarak top çalma" kategorisinde ise üçüncü sırada bitirdi, tam bir enerji küpü.

- Bu grubu kazanırlar, oranı da 1,70 ama takımın geleceğini disiplin belirleyecek.

- 2010 Dünya Kupası çeyrek finalinde kırmızı kart gören Luis Suarez olmadan, yarı finalde Hollanda'ya diş geçiremediler. 2014 Dünya Kupası'nda ise Luis Suarez dişlerini rakibine geçirince son 16'da sahne alamadı ve Kolombiya'ya elendiler.

Dünya Kupası A Grubu iddaa incelemesi...

Suudi Arabistan

- Elemeleri Bert van Maarwijk geçti, takımın başında Juan Antonio Pizzi var. Yarı yolda menajer değişikliğinin pozitif etki edeceği pek söylenemez.

- La Liga tercübesi yaşayan Yahya Al-Shehri ve Salem Al-Dawsari ile birlikte Mohamad Al-Sahlawi en dikkat çeken isimler.

- Mohamad Al-Sahlawi'nin milli forma altında 35 maça 28 gol sığdırması, 10 eleme maçında 16 gol atması iyi ama 16 golün 8'ini Timor Leste'ye attığını es geçmeyelim.

- Elemelerde, deplasmanda varlık gösteremediler. 5 maçın 3'ü kayıp, 10 gol yediler 8'i deplasmanda.

Haberin Devamı

- Grubu sonuncu bitirecekler ama açılan 1,30 oran çok düşük, puana yönelmek mantıklı. (0 puan - 2,60 & 1 puan - 2,75)

Mısır

- 1990'dan beri ilk Dünya Kupası. Taktik disiplin her zaman vardı, defansif organizasyon da iyiydi ama hücum silahı eksikti.

- Elemelerde attıkları 8 golün 6'sına etki eden Mohamed Salah geldi, işler değişti. (5 gol - 1 asist)

- Stoperde Hegazy, önünde Elneny. Savunma kalitesi yeterli ama Dünya Kupası seviyesinde tecrübe eksik.

- 45 yaşındaki kaleci Essam El-Hadary 4 kez Afrika Ulusla Kupası şampiyonluğu gördü ama ilk Dünya Kupası olacak ve bir terslik olmazsa en yaşlı futbolcu olarak tarihe geçecek.

- İyi kontra atak takımı olan Mısır için Kasımpaşa forması giyen Trezegeut de değerli bir parça olacaktır. Bu sezon Süper Lig'i 13 gol - 6 asist ile noktaladı.

Haberin Devamı

- O kadar yazılan, çizilene rağmen, Şampiyonlar Ligi finalinde sakatlanan Salah olmazsa, Mısır olmaz! Her şey aşağıdaki adama bağlı!

En popüler "Dünya Kupası" bahislerini incelemek için buraya tıklayın!


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!