DÜNYA BU HAKEMİ KONUŞUYOR

Güncelleme Tarihi:

DÜNYA BU HAKEMİ KONUŞUYOR
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 17:58

Brezilya'da birkaç gün önce oynanan Vasco da Gama - Flamengo maçının hakemi Luis Antonio Silva'nın olay yaratan kararının yankıları sürüyor.

Haberin Devamı

Brezilya'da birkaç gün önce oynanan Vasco da Gama - Flamengo maçının hakemi Luis Antonio Silva'nın olay yaratan kararının yankıları sürüyor. Her şey hakemin bir pozisyonda arkadan faul yaptığı gerekçesiyle Vasco da Gama'nın eski Sevilla'lı futbolcusu Luis Fabiano'ya sarı kart göstermesiyle başladı.

Fabiano faul yapmadığını belirtip pozisyona itiraz ederken kendisine sarı kart gösteren hakeme doğru gitti. Tam o anda hakem ve Fabiano göğüs geldi. Bu şiddeti küçük çarpışmanın etkisiyle hakem geriye doğru sendelerken abartılı hareketler yaptı. Daha sonra Fabiano'ya kendisine temas ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gösterdi. Kamuoyunda tartışma yaratan bu pozisyonda Fabiano'nun göğsüyle bir teması olduğu birkaç kez izlenince anlaşılıyor.

Ancak hakemin gösterdiği düşme reaksiyonu ise özellikle sosyal medyada inandırıcı bulunmazken Luis Antonio Silva'nın Fabiano'ya kırmızı kart göstermek için bilinçli olarak bunu yaptığı iddia ediliyor.

BAKMADAN GEÇME!