Doncic’e Kötü Haber: Ayton, Suns’la İdmana Çıkacak!

Güncelleme Tarihi:

Doncic’e Kötü Haber: Ayton, Suns’la İdmana Çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 14:36

NBA Draftında ilk sıradan seçim yapacak olan Phoenix Suns, DeAndre Ayton’la çalışacak.

Haberin Devamı

Haziran ayı sonuna yaklaştıkça NBA Draftına dair takımların çalışmaları daha da artıyor ve gelen son haberlere göre Draftın ilk sırasından seçme hakkı bulunan Phoenix Suns, Arizona çıkışlı pivot DeAndre Ayton’ı tek başına idmana çıkaracak.

Ayton, Doncic ile birlikte Suns‘ın ilk sıra seçimi için en büyük adayı olarak görülüyor ve son yıllarda ilk sıraya böylesine aday oyuncuların ilk sıradaki takımlarla idmana çıkması genelde seçilme sözü aldıkları anlamına geliyor. 2015 ve 2016’da Karl Towns ve Ben Simmons, Timberwolves ve Sixers‘la idmana çıkmış ve başka takımlarla idmana çıkmayarak ilk sıradan seçilmişlerdi.

Bleacher Report’tan Jonathan Wasserman’ın haberine göre birçok NBA uzmanı Ayton’ın ilk sıradan seçilmesini bekliyor. Suns, Ayton’ı idmana çıkaracak olmasıyla birlikte EuroLeague Finalinde takım sahibi ve üst düzey yöneticiler bazında Luka Doncic’i izlemişti.

Haberin Devamı

2.16’lık Ayton, Wildcats formasıyla geçirdiği sezonda hücum repertuarını herkese göstermiş, 20.1 sayı 11.6 ribaunt ortalamalarıyla sezonu tamamlamıştı.(EUROHOOPS)

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!