Doğukan Sinik kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Doğukan Sinik Hull City transferi ile gündemde!

Güncelleme Tarihi:

Doğukan Sinik kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı Doğukan Sinik Hull City transferi ile gündemde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2022 16:32

Antalyaspor'un genç yıldızı Doğukan Sinik, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e transfer haberleriyle gündemde yer alıyor. Fenerbahçe 'den Ozan Tufan ve Allahyar'ı transfer eden Acun Ilıcalı, Antalyaspor'da forma giyen Doğukan Sinik'i de kadrosuna almaya hazırlanıyor. Peki, Doğukan Sinik kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte genç oyuncu hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Hull City'nin son gözdesi Doğukan Sinik futbol severler tarafından merak konusu oldu. Antalyaspor'da forma giyen Doğukan Sinik için anlaşmaya varılması bekleniyor. Transferle ilgili ise henüz Acun Ilıcalı'dan bir paylaşım gelmedi.

DOĞUKAN SİNİK KİMDİR?

Doğukan Sinik, 21 Ocak 1999 tarihinde Antalya'da doğmuştur. Antalyaspor takımında orta saha pozisyonunda görev yapmaktadır. Genç oyuncu, profesyonel kariyerine 2015 yılında Antalyaspor kulübünde başladı. Daha sonra Kemerspor 2003 kulübünde bir sezon kiralık olarak forma giydi.

Doğukan Sinik, Milli Takım'la İtalya ile oynanan hazırlık maçında kadroda yer aldı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Doğukan Sinik, kariyerinde ilk kez A Milli Takım formasını İtalya karşısında giydi, ilk gollerini ise Litvanya maçında attı.

BAKMADAN GEÇME!