Derbinin hakemi Atilla Karaoğlan'ın karnesi nasıl? Sarı kartlarında cömert mi? Penaltı iddaa oranı...

Güncelleme Tarihi:

Derbinin hakemi Atilla Karaoğlanın karnesi nasıl Sarı kartlarında cömert mi Penaltı iddaa oranı...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2023 11:41

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 14'üncü hafta mücadelesinde saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapay zekası derbiye Atilla Karaoğlan’ı atadı. İşte hakemle ilgili detaylar...

Haberin Devamı

İlandır

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 14'üncü Hafta mücadelesinde Cumartesi günü saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapay zekası derbiye Atilla Karaoğlan’ı atadı. Dev derbide iki ekip 358’inci kez karşı karşıya gelecek. Söz konusu maçlarda Fenerbahçe 133, Beşiktaş ise 127 galibiyet aldı. 97 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Attila Karaoğlan ilk kez Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi yönetecek.

Beşiktaş, Atilla Karaoğlan’la istikrarsız

Beşiktaş, Atilla Karaoğlan’ın yönettiği karşılaşmalarda başarılı bir grafik ortaya koyamıyor. Siyah-beyazlı ekip Karaoğlan yönetiminde çıktığı 6 karşılaşmada yalnızca 2 galibiyet elde etti. Beşiktaş geri kalan 4 karşılaşmada ise 3 beraberlik 1 yenilgi aldı. Beşiktaş, Karaoğlan yönetiminde çıktığı karşılaşmalarda 1,17 puan ortalamasına sahip. Beşiktaş çıktığı 6 karşılaşmada 16 sarı kart görürken, rakipleri ise 17 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı

Derbinin hakemi Atilla Karaoğlanın karnesi nasıl Sarı kartlarında cömert mi Penaltı iddaa oranı...

Fenerbahçe, Atilla Karaoğlan yönetiminde kolay kaybetmiyor

Fenerbahçe, Atilla Karaoğlan’ın yönettiği karşılaşmalarda iyi bir istatistiğe sahip. Sarı-lacivertli ekip, Karaoğlan yönetiminde çıktığı 15 karşılaşmada 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Fenerbahçe, Atilla Karaoğlan’ın yönettiği karşılaşmalarda maç başına 2,53 puan ortalamasına sahip. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe, 35 sarı kart, 1 kırmızı kart görürken rakipleri ise 39 sarı kart gördü. Atilla Karaoğlan yönettiği karşılaşmalarda Fenerbahçe lehine 6 kez penaltı kararına hükmetti. Fenerbahçe’nin rakiplerine ise 3 penaltı kararı veren Karaoğlan, sert müdahalelere pek izin vermeyen bir hakem.

İlk defa Beşiktaş – Fenerbahçe karşılaşması yönetecek

Atilla Karaoğlan kariyeri boyunca 4 derbi yönetme şansına sahip oldu. Karaoğlan, kariyeri boyunca ilk kez Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi yönetecek. Karaoğlan daha önce yönettiği 4 derbide toplamda 28 sarı kart ve 1 penaltı kararına hükmetti.

Haberin Devamı

Derbinin hakemi Atilla Karaoğlanın karnesi nasıl Sarı kartlarında cömert mi Penaltı iddaa oranı...

Atilla Karaoğlan kartını kullanmaktan çekinmiyor

Atilla Karaoğlan kariyeri boyunca Türkiye’de 181 karşılaşma yönetti. Karaoğlan yönettiği 181 karşılaşmada 5.1 sarı kart, 0.3 kırmızı kart ortalamasına sahip. Karaoğlan, Süper Lig seviyesinde ise 71 karşılaşmada görev aldı. Karaoğlan bu 71 karşılaşmada, 4.9 sarı kart, 0.3 kırmızı kart ortalamasına sahip. Karaoğlan’ın genel itibariyle yönettiği karşılaşmalarda çok fazla akan oyun görmek zor. Karaoğlan, hafif temaslarda bile düdüğü çalıp maçı durdurmaktan çekinmiyor.

Atilla Karaoğlan’ın derbi karşılaşmasında mevcut sistemini sürdürüp sürdürmeyeceği ise merak konusu. Karaoğlan geçmişte oynanan Gaziantep FK – Beşiktaş karşılaşmasının orta hakemliğini yapmış, VAR’da geçen konuşmalar kamuoyunda epey ses getirmişti.

Haberin Devamı

Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Derbinin hakemi Atilla Karaoğlanın karnesi nasıl Sarı kartlarında cömert mi Penaltı iddaa oranı...

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!