Derbi ne zaman? Galatasaray Fenerbahçe bilet fiyatları

Güncelleme Tarihi:

Derbi ne zaman Galatasaray Fenerbahçe bilet fiyatları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2018 11:38

Galatasaray Fenerbahçe maçı ile derbi heyecanına geri sayım başladı. Geçtiğimiz haftayı puansız kapatan iki takımın Süper Lig'in 11. haftasında galibiyet parolasıyla çıkacağı karşılaşma, Türk Telekom Stadyumu'nda futbolseverler tarafından canlı takip edilecek. Peki, derbi ne zaman saat kaçta oynanacak? İşte, bu karşılaşmaya canlı tanıklık etmek isteyenlerin internet üzerinden araştırdığı Galatasaray Fenerbahçe maçı bilet fiyatları hakkında detaylar

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bu sezona kötü bir başlangıç yapan ve geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Philip Cocu ile yollarını ayıran Fenerbahçe için ayrı bir öneme sahip olan karşılaşma, 2 Kasım Cuma günü oynanacak. İşte, karşılaşmayı canlı izlemek isteyenler için Galatasaray Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ve detaylı bilgiler

DERBİ NE ZAMAN OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Galatasaray Türk Telekom Stadyumu'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. 2 Ekim Cuma günü saat 21.00'da oynanacak olan karşılaşma, Bein Sports ekranlarından canlı izlenebilecek. Karşılaşmanın hakemi önümüzdeki günlerde belli olacak.

BİLET FİYATLARI 150 TL'DEN BAŞLIYOR

Haberin Devamı

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları belli oldu. Buna göre, en düşük bilet fiyatı kategori 11 ve 12'de 150 TL olurken, en yüksek fiyat ise kategori 1'de 1.000 TL olarak açıklandı.

Bilet satışları, 30 Ekim Salı günü saat 14:00’te GS Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup, 31 Ekim Çarşamba günü saat 11:00’da sadece GS Logolu passolig kartlarına 1 Kasım Perşembe 20:00’den sonra Fenerbahçe kartı dışında tüm passolig kartlara satış yapılacak.

CEZALI TARAFTAR KOMBİNESİNİ DEVREDEBİLECEK

PFDK kararı sonrasında ceza alan iki blokta kombine sahibi olan taraftarlar, bu haklarını devredebilecek. PDFK’nın 25.10.2018 tarihinde verdiği karar neticesinde; FDT'nin 52/3. Maddesi uyarınca saha olaylarına karışan taraftarların bulunduğu BATI VIP 100 nolu ve DOĞU TRİBÜN 115 nolu bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle taraftarlar dilelerse mevcut yerlerini passo.com.tr üzerinden transfer edebilecek.

KOMBİNEYİ KULÜP DE DEVRALABİLECEK

Kombine sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için kulübe devredebilecek. Kulübe devretmiş olunan kombineye ait koltuk bilet olarak satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin %60’ı 2019-2020 Futbol sezon kombine alımında indirim olarak uygulanacak.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!