Denizli: Böyle maçlar yeni kahramanlar yaratır

Güncelleme Tarihi:

Denizli: Böyle maçlar yeni kahramanlar yaratır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 14:55

Eskişehirspor teknik direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş'ın Lyon maçında sabır oyunu oynaması gerektiğini ifade ederek, eksikliklerin dezavantaj gibi durmasına karşın böyle maçların yeni kahramanlar yaratabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Lig Radyo'ya açıklamalarda bulunan Denizli, 'Türkiye Beşiktaş'ın zaferini bekliyor. Bu tip maçlar sabır maçlarıdır. Bu tip maçlarda tribün de en az takım kadar sabretmelidir. Deplasmanda 2-1 mağlubiyet avantajlı bir skor. 0-0'dan çok daha iyidir. Takım, 60-70 dakika sabretmeli. Tribün de sabretmeli; güvenerek sabretmeli. Bu sabır sonrasında ibre Beşiktaş'a dönecektir. Değerli oyuncular oynamayacak. Ancak böyle maçlar yeni kahramanlar yaratır." dedi.

PANA ZAFERİ

Fenerbahçe'nin OAKA'daki Panathinaikos başarısı değerlendiren Mustafa Denizli, "11 yıl sonra geriden gelerek bu maçı kazanmak büyük bir başarı. Son yıllarda basketbolda yaşanmış büyük zaferler listesine en zirveden yazılmalı. 2.maçın sonucu ne olursa olsun, Fenerbahçe Basketbol takımı bize 'bu turu geçerim' diyor." şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!