Demek ki her şey servis demek değil

Güncelleme Tarihi:

Demek ki her şey servis demek değil
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2024 07:00

Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisi ilk maçında Fenerbahçe Opet, deplasmanda Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup edip 1-0 öne geçti. Başak Koç, finalinilk ayağını Hürriyet için değerlendirdi: Fenerbahçe Opet, en çok servis hatası yaptığı maçı kazandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit karşısında şampiyonluğa giden serinin ilk maçını alırken Ana Cristina’yı da tekrar kazandı. Ana’nın 17 sayı ile yükselen performansı Vargas’ın 23 sayılık liderliğine büyük katkı sağladı. Sarı lacivertliler bu zamana kadar belki de en çok servis hatası yaptığı maçta skor olarakta üstünlük kurmada zorlanmadı. Aslı ve Eda orta oyuncu istikrarı ile oynayamasa da önemli anlarda bağı çözen konumundaydı.

20’DEN ÖNCE 20’DEN SONRA!

Maçın her seti 20’ye kadar ve 20’den sonraki oyun olarak ikiye bölündü. Set sonuna giden yolda daha az hata yapan taraf kazandı. Eczacıbaşı, servis karşılama yüzdesinde eksik kalırken defansta daha hareketli performans sergiledi. Boskovic’in 21 sayısına hırslı oyunuyla Hande 16 sayı destek oldu.

Haberin Devamı

Stevanovic günün en kritik anlarda en doğru işleri yapan isimdi. Eczacıbaşı orta oyunculardan daha çok destek alamazsa serinin diğer maçlarında yine zorlanabilir. Naz’ın zaman zaman da olsa devreye girmesi de etkiyi artırabilir.

TELAFİSİ OLAN MAÇTI

Her iki takıma da emeği için teşekkürler. Telafisi olan bir mücadeleydi. Tansiyon ve stres oranı her maç başka seviyeye gelecektir. ‘7. Adam’, Fenerbahçe’ye ev sahipliğinde desteğini sürdürüp baskıyı da artıracaktır.

Demek ki her şey servis demek değil

BAKMADAN GEÇME!