Celtic, 3-1'in avantajıyla rövanşa çıkıyor! iddaa'da oynanması gereken...

Güncelleme Tarihi:

Celtic, 3-1in avantajıyla rövanşa çıkıyor iddaada oynanması gereken...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2019 03:36

Şampiyonlar Ligi 1. eleme turu ilk maçında, Saraybosna deplasmanında 3-1 kazanan Celtic büyük avantaj yakalamıştı. Rövanş öncesi takımlardan son gelişmelere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

CELTIC - SARAJEVO

- Sezonun ilk resmi maçında Saraybosna deplasmanında 3-1 kazanan Celtic, hücumdaki etkin oyununa rağmen savunma konusunda henüz hazır olmadığının sinyalini verdi.

- Sağ bek Mikael Lustig ve stoper Dedryck Boyata'nın takımdan ayrılması, bir başka stoper Filip Benkovic'in kirasının sona ermesi, ilk resmi maça stoperde Nir Bitton'un başlamasına neden oldu. (orijini orta saha)

- Sol bekte de hafif bir kriz var! Kieran Tierney'nin sakatlığı sebebiyle yeni transfer Boli Bolingoli ilk 11'deydi ama 60 dakika dolmadan yerini Jonny Hayes'e bıraktı.

- 1-0 geriye düşen takımın devreye moralli girmesini sağlayan 99'lu Mikey Johnston, 2-1 öne geçiren goldeki ayakta kalışıyla Odsonne Edouard, son 15 dakika sahne almasına rağmen klas bir gole imza atan Scott Sinclair... Hücumda işler tıkırında...

Haberin Devamı

- Sarajevo karşısında yeni transfer, stoper Christopher Jullien'in ilk 11'de olması bekleniyor. Sol bekte Boli Bolingoli riske edilmeyecektir, o bölgede Jonny Hayes başlayacaktır. 

- Bosna ekibinde ise ilk maç beklenti altında kalan Anel Hebibovic ve Amar Rahmanovic yerine Aladin Sisic ve Benjamin Tatar'ın maça başlayan kadroda yer alacağı söyleniyor.

MİSLİ.COM YAZARI BERKUK ÜNYAY NE DİYOR?

İki takım arasında ciddi bir kalite farkı var. Bu fark ilk maçta da açıkça ortaya çıktı. İskoç ekibi, Bosna Hersek takımı Sarajevo'yu deplasmanda 3-1'le geçti. Rövanş maçına oldukça rahat çıkacak olan Celtic, karşısında riske girmek zorunda kalacak bir takım bulacak. Sarajevo'nun alacağı risk savunmasında açıklar vermesine neden olacaktır. Yine farklı bir Celtic galibiyeti çıkacaktır.

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!