Castro'dan Galatasaraylıları kızdıran yorum!

Güncelleme Tarihi:

Castrodan Galatasaraylıları kızdıran yorum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2019 11:57

Göztepe'nin 30 yaşındaki Portekizli futbolcusu Andre Castro'dan Galatasaray-Benfica maçı öncesinde Sarı Kırmızılı taraftarları kızdıracak bir yorum geldi. Yıldız isim, eşleşmeyi ülkesinde verdiği bir röportajda değerlendirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Portekiz temsilcisi Benfica ile kozlarını paylaşacak.

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak dev mücadele öncesinde Göztepe'nin Portekizli futbolcusu Andre Castro'dan flaş açıklamalar geldi.

30 yaşındaki futbolcu, ülkesinde yayın yapan Radio Renascença'ya verdiği röportajda Sarı Kırmızılılar'ı kızdıracak bir açıklamada bulundu. İşte Castro'nun o yorumları:

"İlk maçı deplasmanda, ikinci maçı kendi sahasında oynayacak olması Benfica için bir avantaj. Alınacak gollü bir beraberlik büyük avantaj sağlayabilir. Ancak Benfica, sahadaki en organize takım olacaktır. Dolayısıyla favori olduklarını düşünüyorum."

"Galatasaray, ligin ilk yarısındakinden çok daha farklı bir takım. Çok oyuncu gelip gitti. Maicon gitti ama yerine Marcao geldi ve son maçlarda çok iyi oynuyor."

Haberin Devamı

"Defanslarını güçlendirmeye çalıştılar ama kadrolarına bir de çok çok iyi bir santrfor kattılar. Diagne'den bahsediyorum. Kasımpaşa gibi bir takımda ilk yarıyı 19 golle tamamladı."

"Diagne'yi 10 milyon euro'ya aldılar ve o, gerçekten çok iyi bir oyuncu. Topu ileride tutan bir isim ve Benfica'nın işini bir hayli zorlaştıracaktır."

"Fakat Galatasaray ligde iyi bir durumda değil. Dolayısıyla bu maçı, sezonu kurtarmak için bir şans olarak göreceklerdir. Bu yüzden de maça büyük önem veriyorlar."

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!