Call of Duty: Modern Warfare Artık 250GB’lık Disklere Sığmıyor

Güncelleme Tarihi:

Call of Duty: Modern Warfare Artık 250GB’lık Disklere Sığmıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2020 10:23

Activision, son çıkarttığı Modern Warfare oyunuyla hayranların hafızasında yer edindi. Çıkışından bu yana yapılan sürekli güncellemelerle oyun, Sezon 5 güncellemesi yayınlandığında 175GB’dan 200GB’ın üzerine çıktı. Maalesef 6. Sezonun çıkışıyla oyun artık 250GB’lık bir sürücüye sığamayacak hale geldi.

Haberin Devamı

Dün, BattleNonSense, iyi bir kalitedeki SSD’nin sunduğu maksimum miktar olan güncellemeyi yüklemek için 232GB’dan fazla alan isteyen oyunla ilgili Twitter’da bir ekran görüntüsü paylaştı.

Tweet’in viral hale gelmesinden kısa bir süre sonra başka bir kullanıcı, BattleNonSense’in yükleyemediği güncellemenin oyunun boyutunu aslında 225GB’a düşürdüğünü ancak diski zaten maksimum kapasitede olduğundan bu boyut küçültme güncellemesinin yüklenmeyi reddettiğini belirtti.

COD:MW’ın çıkmasıyla Activision, oyunu ayrı tek oyunculu ve çok oyunculu olarak bölmemeye karar verdi. COD:MW çokça oynanan bir oyun olduğundan, sürekli güncellendi ve oyuna yepyeni bir Battle Royale modu eklendi.

Tüm bu güncellemeler oyunu 175GB’dan 235GB’ın üzerine çıkardı (yükleme boyutu 10GB azaltan güncellemeden sonra 225GB).

Haberin Devamı

Oyuncular artık bu güncellemelere yer açmakta zorlandığından, Activision’dan eskiden olduğu gibi tek oyunculu, çok oyunculu ve Warzone diye oyunu bölmelerini istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!