Bursaspor Tunay Torun transferini açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor Tunay Torun transferini açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2018 21:37

Bursaspor, Başakşehir’in kanat oyuncusu Tunay Torun’un transferini sosyal medyadan duyurdu.

Haberin Devamı

Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor’da, transfer hareketliliği sürüyor. Yeşil-beyazlı kulüp, Başakşehir’de forma giyen 28 yaşındaki kanat oyuncusu Tunay Torun’u kadrosuna kattı. İstanbul ekibinden bedelsiz olarak 1 yıllığına kiralanan olan Torun’un yıllık 700 bin Euro alacağı öğrenildi. Deneyimli oyuncunun 700 bin Euro’luk yıllık ücretinin bugünkü kurdan hesaplanarak Türk Lirası olarak ödeneceği bildirildi.

Başakşehir ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan deneyimli oyuncu, geçen sezon turuncu-lacivertli formayla ligde 6 maça çıkmış, 1 asistlik katkıda bulunmuştu.

İLK İDMANINA ÇIKTI

Bursaspor’un yeni transferi Tunay Torun, yeşil-beyazlı takımdaki ilk antrenmanına çıktı. 

Süper Lig’in ilk haftasında 11 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'de Ülker Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, hazırlıklarını bugün yapılan antrenmanla sürdürdü. 

Haberin Devamı

Teknik Direktör Samet Aybaba gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. 
Isınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda oynanan kontrol pas oyunuyla devam etti. Yeşil-beyazlılar, son bölümde taktik çalışma gerçekleştirdi. 

Tedavisi devam eden Bogdan Stancu antrenmanda yer almadı. Tedavisi sona eren Allano Lima takımla birlikte çalışırken, yeni transfer Tunay Torun takımdan ayrı düz koşu yaptı. 

Bursaspor yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!