Burak Yılmaz Mesut Özil için ne dedi?

Güncelleme Tarihi:

Burak Yılmaz Mesut Özil için ne dedi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2021 17:11

Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayan Mesut Özil, ülke gündemindeki isim oldu. Geçmişinde Real Madrid ve Arsenal kulüpleri yer alan Mesut Özil'le ilgili bir soruya yanıt veren Burak Yılmaz, cevabı ile birlikte sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Burak Yılmaz'ın sarf ettiği bu sözlerin ardından Mesut Özil'den de yanıt gecikmedi.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz- Mesut Özil gerilimi basın toplantısına taşındı. Bir basın mensubunun "Ülkene hoş geldin. A Milli Takım seçme döneminde neler yaşadın? Burak Yılmaz'ın seninle ilgili açıklaması vardı. Duydun mu? Neler söylersin?" sorusunun ardından Ali Koç, Mesut' Özil'e dönerek "Burak Yılmaz ile ilgili görüşüne ben cevap verdim. Sen istersen diğer soruya cevap ver." dedi.

İlk sorunun dışında Burak Yılmaz konusuna da değinen Mesut Özil, "Burak'a Yılmaz'a gelirsem kendisine başarılar diliyorum. İnşallah orada kendisini ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder." dedi.

BURAK YILMAZ NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özil'le ilgili yorum yapmak istemediğini belirten tecrübeli golcü, "Mesut Özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle A Milli Takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!