Brezilya zirvede turladı!

Güncelleme Tarihi:

Brezilya zirvede turladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2018 15:19

Dünya Kupası E Grubu'nda Brezilya, Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Sambacılar 2-0 kazandı. Brezilya'nın gollerini 36. dakikada Paulinho ve 68'de Thiago Silva kaydetti. Brezilya 7 puanla zirvede turladı. İsviçre ise 5 puan ile ikinci sırada son 16'ya kaldı. Sırbistan ve Kosta Rika ise turnuvaya veda ettiler. Brezilya Meksika ile, İsviçre ise son 16'da İsveç ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

2018 FIFA Dünya Kupası E Grubu son hafta mücadelesinde Brezilya, Sırbistan'ı 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Brezilya puanını 7'ye yükseltti ve lider olarak son 16 turuna yükseldi. Sırbistan ise 3 puanla 3'üncü sırada kalarak turnuvaya veda etti. Brezilya'nın son 16 turundaki rakibi, F Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Meksika olacak.

STAT: Spartak

HAKEMLER:  Alireza Faghani, Reza Sokhandan, Mohammad Mansouri

SIRBİSTAN: Stojkovic, Rukavina, Milenkovic, Veljkovic, Kolarov, Matic, Milinkovic Savic, Tadic, Kostic (Dk. 82 Radonijic), Ljajic (Dk 75. Zivkovic), Mitrovic (Dk. 89 Jovic)

BREZİLYA: Alisson, Fagner, Thiago Silva, Miranda, Marcelo (Dk. 10 Filipe Luis), Casemiro, Paulinho (Dk. 66 Fernandinho), Coutinho (Dk. 80 Augusto), Neymar, Willian, Gabriel Jesus

Haberin Devamı

GOLLER: Dk. 36 Paulinho, Dk. 68 Thiago Silva (Brezilya)

SARI KARTLAR: Ljajic, Matic, Mitrovic (Sırbistan) - (Brezilya)   

MAÇTAN DAKİKALAR

36'ncı dakikada Coutinho'nun pasını kontrol eden Paulinho, yaptığı vuruşla Brezilya'nın ilk golünü kaydetti: 0-1.

68'inci dakikada Neymar'ın kullandığı köşe vuruşunda yükselerek düzgün bir vuruş yapan Silva, topu ağlara gönderdi: 0-2.

Karşılaşma Brezilya'nın 2-0'lık galibiyeti ile noktalandı.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Brezilya zirvede turladı

MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!