Beşiktaş'tan Aboubakar açıklaması! Trabzonspor maçı kadrosu...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaştan Aboubakar açıklaması Trabzonspor maçı kadrosu...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2023 14:00

Beşiktaş, milli takım kampından ayrıldıktan sonra ailesindeki sağlık problemi nedeniyle Fransa'ya giden Aboubakar'ın İstanbul'a döndüğünü ve Trabzonspor maçı için bu sabah yapılan antrenmana katıldığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp ayrıca Trabzonspor maçı kadrosunu da duyurdu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

Ülkesinin milli takım kampından ayrıldıktan sonra ailesindeki sağlık sorunları nedeniyle Fransa’ya giden futbolcumuz Vincent Aboubakar, İstanbul’a dönerek Futbol Takımımızın deplasmandaki Trabzonspor maçı için bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanda yer almıştır.

TRABZONSPOR MAÇI KADROSU

Beşiktaş'ta bel ağrısı şikayetiyle tedavisine başlanan Daniel Amartey, Trabzonspor maçı kadrosuna alınmadı. Fransa'dan dönen Aboubakar ve yeni transfer Eric Bailly ise kadroda yer aldı.

Beşiktaş'ın Trabzonspor kadrosu şu şekilde:

"Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Omar Colley, Ante Rebic, Salih Uçan, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Milot Rashica, Alex Oxlade-Chamberlain, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Eric Bailly, Jackson Muleka, Jean Onana, Tayfur Bingöl, Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy."

Haberin Devamı

Beşiktaştan Aboubakar açıklaması Trabzonspor maçı kadrosu...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!