Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar ile Samet Aybaba, futbolcuların yeni yılını kutladı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Feyyaz Uçar ile Samet Aybaba, futbolcuların yeni yılını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2023 15:23

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, siyah-beyazlı oyuncuların yeni yılını kutladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar ile Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, siyah-beyazlıların bugün gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe, teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi.

Feyyaz Uçar ile Samet Aybaba, takıma yeni yılda başarılar diledi ve futbolcuların yeni yılını kutladı. Uçar ile Aybaba, ardından futbolculara çeşitli hediyeler verdi.

Beşiktaşta Feyyaz Uçar ile Samet Aybaba, futbolcuların yeni yılını kutladı

Kasımpaşa hazırlıkları devam etti

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

U-19 Akademi Takımı Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, Beşiktaş Artaş U-19 Takımı ile yapılan antrenman maçı sonrası tamamlandı. Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Siyah-beyazlılar, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından salı günü saat 13.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!