Beşiktaş'ta David Luiz transferi tamam, gözler Şenol Güneş’te

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta David Luiz transferi tamam, gözler Şenol Güneş’te
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 07:00

Beşiktaş Brezilyalı stoperle anlaşma sağladı. Teknik heyet onay verirse bonservis de ödenmeden dünyaca ünlü stoperle 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Brezilyalı ünlü savunma oyuncusu David Luiz ile anlaşmaya vardı. Futbol AŞ Yöneticisi Tarkan Ser TRT Spor’a yaptığı açıklamada “David Luiz ile her konuda anlaşmaya vardık. Teknik ekibin kararını bekliyoruz” dedi. Eğer teknik direktör Şenol Güneş onay verirse, menajerler tarafından siyah beyazlılara önerilen deneyimli futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak..

Güneş onay verirse, Flamengo ile sözleşmesi 31 Aralık’ta sona erecek olan 36 yaşındaki stoper için bonservis bedeli ödenmeyecek. Luiz’e 500 bin Euro imza parası, 2 milyon Euro da maaş verilecek.

57 KEZ MiLLi OLDU

Flamengo’da bu sezon 13 maça çıkan ve 1 de gol atan David Luiz başarılarla dolu Avrupa kariyerinde Benfica, Vitoria, Chelsea, Paris Saint Germain ve Arsenal formalarını giydi. Brezilya Milli Takımı formasını da 57 kez giyen Luiz kulüp ve milli takım bazında çok sayıda kupa kazandı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!