Beşiktaş'ta Başkan Çebi'den oyunculara: Artık taraftarların yüzünü güldürün

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Başkan Çebiden oyunculara: Artık taraftarların yüzünü güldürün
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2023 07:00

Beşiktaş’ta Çebi’den Bodo/Glimt öncesi takıma mesaj. Siyah beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi bugünkü kritik maç öncesi tesisleri ziyaret ederek futbolculara moral verdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi dün Nevzat Demir Tesisleri’nde kampı ziyaret ederek teknik direktör Burak Yılmaz ve futbolcularla tek tek konuştu ve Bodo/Glimt maçı öncesi moral verdi.

Çebi, “Sizlere güveniyoruz, inanıyoruz. Bugüne kadar tüm imkanları seferber ederek tüm alacaklarınızı ödedik. Gerek hakem hataları gerek bireysel basit hatalar nedeniyle kötü skorlar elde ettik. Artık taraftarların yüzünü güldürün” ifadelerini kullandı.

Kaptan Necip takım arkadaşları adına söz alarak “Başkanım sezona kötü başladık ama sezonu en iyi şekilde bitirmek için arkadaşlarımızla yemin ettik” dedi.

Gruplarda galibiyeti yok

Kartal'ın, bu sezon Avrupa Konferans Ligi’nde grup aşamasında henüz galibiyeti bulunmuyor.

İlk maçta Belçika temsilcisi Club Brugge ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı takım, evinde İsviçre ekibi Lugano'ya 3-2 kaybederken, konuk olduğu Bodo/Glimt'e de 3-1 yenildi.
Beşiktaş, grup aşamasına gelene kadar ise hiç puan kaybetmemişti. 2. Eleme Turu’nda Tirana’yı 3-1 ve 2-0’lık skorlarla mağlup eden siyah-beyazlı ekip, 3. Eleme Turu’nda da Neftçi’yi 3-1 ve 2-1’le geçti. Kara Kartal play-off’ta da Mircea Lucescu’nun takımı Dinamo Kiev’i 3-2 ve 1-0 yenmişti.

Haberin Devamı

Aboubakar rekor peşinde

Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı formayla Avrupa’da en fazla gol atan yabancı oyuncu unvanının sahibi. Avrupa kupalarında 13 golü bulunan Aboubakar, 12 gollü Bobo ve Querasma’yı geride bıraktı.

Beşiktaş'ta Avrupa'da en golcü oyuncuları sıralamasında ise Oktay Derelioğlu, 14 golle zirvede yer alıyor. Aboubakar, 1 gol daha atması halinde Derelioğlu'nun rekorunu egale edecek. Kamerunlu futbolcu, eğer rakip fileleri 2 kez havalandırırsa; 'Avrupa'daki en golcü futbolcu' olarak adını siyah-beyazlıların tarihine yazdıracak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!