Beşiktaşlı Jean Onana, Fransız ekibi Marsilya'ya transfer oldu

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşlı Jean Onana, Fransız ekibi Marsilyaya transfer oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2024 18:10

Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya, Beşiktaş'tan Jean Onana'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

Haberin Devamı

Sezon başında takıma katılan isimler arasından maliyeti ve performansı nedeniyle en çok eleştirilen isimlerden biri olan Jean Onana, Fransız ekibi Marsilya'ya transfer oldu.

Fenerbahçe maçının ardından kadro dışı bırakılan Jean Onana, satın alma opsiyonuyla Fransız ekibine kiralandı.

BEŞİKTAŞ, ONANA TRANSFERİNİ KAP'A BİLDİRDİ

Beşiktaş, Jean Onana'nın Fransa ekibi Marsilya'ya kiralık olarak transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Beşiktaş, sezon başında Fransız ekibi Lens'ten kadrosuna kattığı Jean Onana'yı Marsilya'ya kiraladı. Transferin detayı ile ilgili siyah-beyazlıların Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, profesyonel futbolcumuz Jean Emile Junior Onana Onana'nın 2023-2024 sezonu sonuna kadar geçici transferi hususunda Olympique De Marseille kulübüyle ve oyuncuyla anlaşmaya varmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Olympique De Marseille kulübünün 4.500.000 Avro tutarında satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Ayrıca oyuncunun 2023/2024 sezonu sonuna kadar ücreti Olympique De Marseille kulübü tarafından karşılanacaktır."

Haberin Devamı

188 DAKİKA SÜRE ALDI

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 10 resmi maça çıkan Onana, 1 asist yaptı. Kamerunlu orta saha oyuncusu, yalnızca 188 dakika süre aldı.

Kamerunlu orta saha, sezon başında 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer olmuştu.

GÜNEŞ'İN SÖZLERİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Şenol Güneş'in, 7 Ağustos'ta düzenlenen basın toplantısında Onana ile ilgili sözleri gündem olmuştu.

Tecrübeli teknik adam, "Yeni transferlerden en hazır oyuncu Onana, onu da ben oynatmıyorum. Orta sahada oynayan oyuncular var. Almasak 'Neden almadın?' diyorlar. Madem 3 orta saha var 'Neden aldın?' diye bakılabilir" şeklinde konuşmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!