Beşiktaş'ın yeni transferi Enzo Roco kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın yeni transferi Enzo Roco kimdir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2018 07:41

Beşiktaş'ın yeni transfer Enzo Roco İstanbul'a geldi. Siyah-beyazlı sporseverler internette Enzo Roco kimdir sorusunun cevabını araştırıyorlar. Enzo Roco hakkında kişisel bilgileri merak eden Beşiktaşlılar, Roco'nun hangi takımlarda oynadığını ve kariyer bilgilerini araştırıyorlar. Peki Enzo Roco kimdir? İşte detaylar

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın transfer için anlaşmaya vardığı Şilili stoper Enzo Roco'yu taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.
Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Şilili stoper Enzo Roco, Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli uçakla 23:30'da İstanbul'a geldi.

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Şilili stoper Enzo Roco, İstanbul'a geldi. 25 yaşındaki savunma oyuncusu, Beşiktaşlı idareciler tarafından karşılandı. Pasaport kontrolünden geçen Roco, konaklayacağı otele doğru hareket etti. Şilili oyuncunun, sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı atması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonu Cruz Azul'da tamamlayan Roco, 34 maçta 2 gol atma başarısı göstermişti.

Enzo Roco kimdir?

Enzo Roco, Beşiktaş'ın yeni stoperi olarak Siyah Beyazlı formayı terletecek. Daha önce Espanyol, Meksika liginden Cruz Azul ve Şili Liginden CDUC gibi takımların formasını giyen 25 yaşındaki futbolcu, bonservis bedeli olmadan Beşiktaş'a transfer oldu. Peki, Enzo Roco kimdir ve hangi mevkide oynamaktadır? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler
Enzo Roco, 16 Ağustos 1992 tarihinde Şili'nin Ovalle kentinde dünyaya geldi. Futbola CD Universidad Católica takımında amatör olarak başlayan Roco, 2010 yılında aynı kulübün A takımına yükselmeyi başardı. 4 yıl boyunca burada forma giyen Roco, 750 bin Euro bedelle La Liga 2'de yer alan Elche CF kulübüne kiralık olarak transfer oldu.

Haberin Devamı

1 yıl sonra burada forma giydikten sonra bu kez Şili liginin bir başka kulübü O'Higgins takımına transfer olan Enzo Roco, La Liga ekibi Espanyol'un dikkatini çekmiş ve 2015/16 sezonunda kiralık olarak İspanyol kulübüne gitmiştir.

Meksikalı CD Cruz Azul takımı, genç stoperi Enzo Roco'yu 2016 yılında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmıştır. Stoper mevkisinde forma giyen ve 1,91 boya sahip olan Enzo Roco, yeni sezonda Beşiktaş'ın önemli kozlarından biri olacak.

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!