Beşiktaş’ın Konferans Ligi rakibi Bodo Glimt hakkında bilgiler! Bodø/Glimt hangi ülkenin takımı, nerede oynuyor, kadro değeri ne kadar?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş’ın Konferans Ligi rakibi Bodo Glimt hakkında bilgiler Bodø/Glimt hangi ülkenin takımı, nerede oynuyor, kadro değeri ne kadar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2023 17:50

Beşiktaş, bu akşam Konferans Ligi D Grubu 3. maçında Bodo Glimt ile karşı karşıya geliyor. Bodo Glimt kadro değeri ve diğer bilgiler ise sporseverler tarafından merak ediliyor. Konferans Ligi’nde 1 puanı bulunan siyah beyazlılar sahadan galip ayrılmak istiyor. Peki, Beşiktaş’ın rakibi Bodo Glimt nerenin takımı, hangi ligde oynuyor?

Haberin Devamı

Beşiktaş, 26 Ekim Perşembe akşamı Konferans Ligi 3. maçında Bodo Glimt deplasmanına gidiyor. Oynadığı ilk iki karşılaşmada 1 mağlubiyet 1 de beraberlik alan Beşiktaş bu akşam sahadan galip ayrılmak istiyor. Öte yandan siyah beyazlı taraftarlar da rakipleri Bodo Glimt ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. İşte Bodo Glimt kadro değeri…

BEŞİKTAŞ’IN RAKİBİ BODO GLİMT NERENİN TAKIMI, HANGİ LİGDE OYNUYOR

FK Bodø/Glimt Norveç'in Bodø şehrindeki futbol kulübüdür. 1916 yılında kurulan takımın takma adı: Glimt'dir. Bodø / Glimt, Kuzey Norveç Kupasını dokuz kez, Norveç Kupasını iki kez kazanmış, ve 1977, 1993 ve 2003 yılında Norveç ligini ikinci sırada tamamlamıştır. Kulübün destekçileri "Den Gule Horde" (Sarı Horde için Norveç) olarak bilinir.

En önemli başarısı UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2022-23 sezonunda çeyrek final oynamasıdır. O sezon Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turunda eşleştiği Legia Varşova takımına elenerek yoluna Konferans Ligi'nde devam etti. Sırasıyla Valur, FC Prishtina ve Zalgiris Vilnius takımlarını eleyerek gruplara katıldı. Gruplarda Roma, CSKA Sofya ve Zorya Luhansk ile eşleşti. Grubu 3 galibiyet ve 3 beraberlik ile yenilgisiz olarak 2. sırada bitirerek üst tura çıktı. Evinde oynadığı 3 maçıda kazanan Bodo Glimt özellikle Roma karşısında kazandığı 6-1 skoru ile tüm dikkatleri üstüne çekti. Sonraki turlarda Celtic ve AZ Alkmaar'ı eleyerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde o sezonun şampiyonu olacak olan Roma'ya elenerek turnuvaya veda etti.

Haberin Devamı

BODO GLİMT KADRO DEĞERİ NE KADAR?

Transfermarkt verilerine göre Bodo Glimt takımının güncel kadro değeri 37.20 milyon Euro’dur.

BAKMADAN GEÇME!