Cyle Larin kimdir? Cyle Larin hangi pozisyonda oynuyor?

Güncelleme Tarihi:

Cyle Larin kimdir Cyle Larin hangi pozisyonda oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2018 09:59

Cyle Larin, Beşiktaş ile adının anılmasıyla birlikte transfer gündemindeki yerini aldı. Aslen Jamaikalı olan Kanada vatandaşı Cyle Larin, Kanada Milli Takımı'nda da forma giymiş tir. Peki, Beşiktaş'a transfer olacağı söylentileri ile gündemi meşgul eden Cyle Larin kimdir kaç yaşındadır? İşte, genç oyuncu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer döneminde hareketli günler geçiriyor. Cenk Tosun yüksek bir bedel ile transfer eden siyah-beyazlılar şimdi forvet arayışına geçti. Mevcut adaylar arasında ise bir isim ön plana çıktı. Orlando City forması giyen Cyle Larin'in Beşiktaş'a transfer olma ihtimalinin yüksek olduğu gelen ilk bilgiler arasında. Peki Cyle Larin kimdir?

CYLE LARİN KİMDİR?

2017’de MLS’te çıktığı 17 maçta 8 kez rakip fileleri havalandıran Cyle Larin, 1.88 boyunda ve tam bir pivot santrafor. Şenol Güneş’in istediği gibi sırtı dönük oynayabilen ve güçlü fiziği ile arkadaşlarına pozisyon hazırlama özelliklerine sahip olan 22 yaşındaki futbolcu, Kanada Milli Takımı’nda da 20 maça çıktı. Atiba, milli takımdan arkadaşı olan Larin’i bizzat yönetime önermişti.

Futbola Kanada takımı olan Sigma FC'de 2007 yılında amatör olarak başlayan Cyle Larin, 2013 yılında Connecticut Huskies takımına geçiş yapmıştır. Burada 2015 yılına kadar forma terleten Cyle Larin, Amerika'nın Orlando City kulubüne transfer olmuştur. 

Haberin Devamı

Kanada Milli Takımı'nda da oynayan Cyle Larin, forma giydiği 26 maçta 6 gol kaydetmiştir.

Adı: Cyle Larin
D.Tarihi: 17.05.1995
D.Yeri: Brampton
Ülkesi: Kanada
Mevki: Forvet
Boyu: 1.88
Ayak: Sağ
Kulübü: Orlando City
Kontrat: 31.12.2017
Milli takım: Kanada (26 maçta 6 gol)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!