Beşiktaş'ın Adana Demirspor kadrosu belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın Adana Demirspor kadrosu belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2023 15:41

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Haberin Devamı

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

İdman, düz koşu ve pas çalışmasıyla başladı. Koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çift kale maç ile sona erdi.

Siyah-beyazlı ekip, Adana Demirspor ile oynayacağı maç için bugün saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Adanaya giderek kampa girecek.

BEŞİKTAŞ'IN ADANA DEMİRSPOR KADROSU

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Tayyip Talha, Dele Alli ve Ghezzal kadroya yer almıyor. Altyapıdan Demir Ege ve Semih Kılıçsoy kadroya alındı. Welinton, N'Koudou ve Atiba ise teknik heyetin tercihi doğrultusunda kadroya alınmadı.

Beşiktaş'ın kadrosu şu şekilde:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Onur Bulut, Omar Colley, Salih Uçan, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Nathan Redmond, Kerem Atakan Kesgin, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Welinton Souza Silva, Arthur Masuaku, Roman Saiss, Semih Kılıçsoy, Jackson Muleka, Alexandru Makim, Demir Ege Tıknaz, Umut Meraş, Gedson Fernandes ve Tayfur Bingöl

Haberin Devamı

Beşiktaşın Adana Demirspor kadrosu belli oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!