Beşiktaş kafilesine otelde tepki! Burak Yılmaz taraftarı sakinleştirdi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş kafilesine otelde tepki Burak Yılmaz taraftarı sakinleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2023 09:02

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Bodo Glimt'e 3-1'lik skorla mağlup olan Beşiktaş'ta futbolcular taraftarların tepkisini çekti. Siyah-beyazlı kafilenin konakladığı otele giden taraftarları Burak Yılmaz sakinleştirdi.

Haberin Devamı

Bodo Glimt, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun 3'üncü haftasında Beşiktaş'ı 3-1'lik skorla mağlup etti. Siyah-beyazlıların mağlubiyeti sonrası, gruptaki umutları oldukça azaldı. Beşiktaş taraftarları, Bodo Glimt maçındaki tepkisini otelde de sürdürdü.

Beşiktaş kafilesinin Norveç'te konakladığı otele giden taraftarlar, Teknik Sorumlu Burak Yılmaz ile bir görüşme gerçekleştirdi. Futbolcuların otele girmesini beklemeden taraftarın yanına giden Burak Yılmaz, "Haklısınız. Ne deseniz haklısınız. Çocuklar 6 saat yol gidecek, onlar gitsin. Ne deseniz haklısınız. Rica ediyorum sakin olun, polis var" dedi.

Beşiktaşlı bir taraftar, "Ben de 10 saat havaalanında bekledim. Bu çocuklar 2 günden beri buradalar. Bizi bırak, Türkiye'den gelen birçok çocuk var. Bu kadar ruhsuzluk olmaz, sahaya çıkıp savaşan bir Beşiktaş istiyoruz. Başka bir şey istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz ise, "Sonuna kadar haklısın. Allah razı olsun" şeklinde yanıt verdi. Burak Yılmaz'ın sakinleştirdiği taraftarlar daha sonra otelin önünden ayrıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!