Beşiktaş hazırlık maçı hangi kanalda? Beşiktaş Gyirmot maçı nerede?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş hazırlık maçı hangi kanalda Beşiktaş Gyirmot maçı nerede
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2018 11:49

Beşiktaş Gyirmot hazırlık maçı hangi kanalda sorusu, karşılaşmayı takip etmek isteyen binlerce kişinin merakla araştırdığı konu olmaya başladı. Hazırlık kampındaki ilk maçı beraberlikle tamamlayan Siyah Beyazlı takımın, ikinci maçında nasıl bir performans sergilediğini merak eden vatandaşlar, Beşiktaş Gyirmot maçı hangi kanalda sorusun cevap arıyor. Peki, Beşiktaş'ın maçı hangi kanalda saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte, merak edilen o detaylar

Haberin Devamı

Beşiktaş Gyirmot hazırlık maçı ile sezon öncesi hazırlıklar kaldığı yerden devam ediyor. Takım içerisindeki uyumu ve taktik uygulamaları sentezleyebilmek için Macar ekibi Gyirmot ile sahaya çıkacak olan Siyah Beyazlı takım, gücünü test etme şansını yakalayacak. Peki, Beşiktaş'ın hazırlık maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma öncesinden bazı detaylar

BEŞİKTAŞ GYİRMOT KARŞILAŞMASI HANGİ KANALDA?

Beşiktaş'ın Gyirmot ile oynayacağı hazırlık maçı, 8 Temmuz Pazar günü saat 15.00'da oynanacak. Karşılaşmayı canlı yayınlayan kanal bilgisi yer almıyor.

BEŞİKTAŞ İLK MAÇTA BERABERE KALDI

Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon çalışmalarını sürdürdüğü Slovakya kampındaki ilk hazırlık maçında Macaristan temsilcisi Siofok ile 1-1 berabere kaldı.
Samorin kasabasındaki X Bionic Tesisleri'nde yapılan maçta Beşiktaş, sahaya Utku Yuvakuran, Gökhan Gönül, Fatih Aksoy, Matej Mitrovic, Caner Erkin, Necip Uysal, Dorukhan Toköz, Jeremain Lens, Gökhan Töre, Vagner Love ve Cyle Larin 11'iyle çıktı.

Beşiktaş'ta ikinci yarıda Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek, Gary Medel, Ryan Babel, Adriano Correia, Mertcan Açıkgöz ve Aras Özbiliz oyuna dahil edildi.

Siyah-beyazlı takımın golünü 30. dakikada Vagner Love kaydederken Siofok'un golünü Daniel Csibra 80. dakikada attı.

Bu arada, Beşiktaş'ın çok sayıda gurbetçi taraftarı da maçı izledi.

Haberin Devamı

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!