Beşiktaş Astra Giurgiu hazırlık maçı hangi kanalda yayınlanıyor?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Astra Giurgiu hazırlık maçı hangi kanalda yayınlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2017 11:56

Beşiktaş Astra Giurgi hazırlık maçı ile güçlerini sınıyor. Vodafone Park Stadyumu'nda taraftarlara açık olan ancak naklen yayın bulunmayan mücadele, birçok futbolsever tarafından yakından takip ediliyor. Beşiktaş Astra Giurgi maçı hangi kanalda sorusunu yönelten vatandaşlar, mücadeleyi canlı izlemek istiyor. Peki, Beşiktaş'ın hazırlık maçı hangi kanalda izlenebilecek? Canlı yayın yok mu? İşte, bazı bilgiler

Haberin Devamı

Beşiktaş Astra Giurgiu ile çıkacağı hazırlık maçı ile milli maç arasını boş geçmeyecek. Farklı kulvarlarda yarışan takımı diri tutmak isteyen Şenol Güneş, Astra Giurgiu önünde oyuncularını sınayacak. Peki, bu mücadeleyi takip etmek isteyenlerin araştırdığı Beşiktaş Astra Giurgiu maçı hangi kanalda saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte, mücadele öncesinde Şenol Güneş'in açıklamaları ve biletler hakkında bilgilendirme

Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada bugün Romanya 1. Lig ekiplerinden Astra Giurgiu ekibiyle hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş ile Astra Giurgiu arasındaki karşılaşma, bugün saat 15.00'te Vodafone Park'ta yapılacak. 11 Kasım Cumartesi günü oynanacak karşılaşmayı canlı yayınlayacak kanal henüz açıklanmazken, Beşiktaş'ın sezon öncesi hazırlık maçlarını BJK TV yayınlamıştı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, bugünki hazırlık karşılaşmasıyla Süper Lig ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde fazla oynatamadığı oyuncuların durumunu görme fırsatı bulacak.İki takım geçen sezon da hazırlık maçında karşılaşmış ve Beşiktaş, rakibine 3-1 mağlup olmuştu. Astra Giurgiu, Romanya 1. Ligi'nde oynadığı 17 maçta aldığı 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 25 puanla 6. sırada bulunuyor.

İki takım geçen sezon da hazırlık maçında karşılaşmış ve Beşiktaş, rakibine 3-1 mağlup olmuştu. Astra Giurgiu, Romanya 1. Ligi'nde oynadığı 17 maçta aldığı 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 25 puanla 6. sırada bulunuyor.

Beşiktaş Kulübü'nden Astra Giurgiu Hazırlık Maçı Bilet Satışları Hakkında Bilgilendirme;

Milli maç nedeniyle Süper Lig’e verilen arada 11 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’da Vodafone Park’da Romanya 1. Lig ekiplerinden Astra Giurgiu ile hazırlık maçı yapacaktır.

Bilet satışlarına ilişkin detaylar aşağıdaki gibidir.

Biletimi nereden satın alabilirim?

Biletinizi www.passo.com.tr , N’Kolay Satış Noktaları, Passo Akıllı Telefon Uygulaması ve 0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden satın alabilirsiniz.

Önemli Not: Kağıt bilet uygulaması olmayacaktır.

Haberin Devamı

Biletler ne zaman satışa sunulacak?

Biletler 8 Kasım Çaşamba günü saat 11.00 itibariyle genel satışa sunulacaktır.

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nı kapsayan kombinem var, bilet almam gerekir mi?

Kombinesi Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarını kapsayan taraftarlarımız, kombinelerini Astra Giurgiu karşılaşmasında kullanabilirler. 2017 – 2018 futbol sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarını kapsayan kombineler Astra Giurgiu karşılaşmasında geçerli değildir.

Kaç adet bilet satın alabilirim?

Taraftarımız, kendisiyle birlikte toplam beş ( 5 adet ) bilet alımı yapabilir.

Passolig kartım henüz elime ulaşmadı, maça nasıl girerim?

Haberin Devamı

Passolig kartınız henüz elinize ulaşmadıysa tek maçlık geçiş kartınızı Vodafone Park Bilet Satış Gişesi’nden ya da Akıllı telefonunuzdan Passo uygulamasını indirerek stadyuma giriş yapabilirsiniz.

Gazi / Engelli Tribün bilet talebini nasıl yaparım?

Engelli ve Gazi taraftarlarımız, bilet taleplerini Engelli Bilet Talep Formu’nu eksiksiz doldurarak yapabilecektir.

Engelli tribün bileti, Vodafone Park engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan 8 Kasım Saat 11.00 itibaritle yapılacak talepler sırası ile dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır.

Engelli tribün biletlerinden faydalanacak taraftarların BJK logolu Passolig kartları olması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Önemli Not: Gazi BJK taraftarlarımız, engelli talep formunun “Engellilik Oranı” bölümüne gazi olduklarını belirtmek için “Gazi” yazıp formu tamamlamaları gerekmektedir. Taraftarlarımızın engellilik durumunu belirten belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Engelli belgesi yanında olmayan taraftarlar stadyuma alınmayacaktır.

Bilet Fiyatları
Kategori 1 : 60TL
Kategori 2 : 55TL
Kategori 3 : 50TL
Kategori 4 : 45TL
Kategori 5 : 40TL
Kategori 6 : 35TL
VIP : 100TL
1903 A-E BLOK : 100TL
1903 B - D BLOK : 110TL
1903 C BLOK : 120TL

7 ve 8. Kategori kale arkası tribünlere seyirci alımı yapılmayacaktır.

0-6 yaş arası çocuklar ücretsizdir.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Haberin Devamı

Tecrübeli teknik adam, son iki sezon şampiyonluğa taşıdığı Beşiktaş'a geldiği için mutlu olduğunu aktardı. Siyah-beyazlı taraftarın kendisini sahiplendiğini vurgulayan Güneş, "Beşiktaş'ın mütevazi yapısından, bazıları kızsa da 'efendi' yapısından, halkın takımı olmasından dolayı buraya geldim. Şampiyon olmazsan başarısızsın algısı vardı, Allah'a şükürler olsun bunu yaptık. Camianın daha önce de düşünceleri vardı ama o zaman olmamıştı. Taraftarla yapı olarak da benzerlik gösteriyoruz. Her şey iyi gidiyor. Biz taraftarın içindeyiz. Kimseyi arkanıza almanıza gerek yok, kendisi olan yeter. Beşiktaş'a iyi ki gelmişim" açıklamasını yaptı.

Diğer takım taraftarlarından da oyunculuk dönemi dahil şahsına karşı bir olumsuzluk görmediğini anlatan Şenol Güneş, sözlerine şöyle devam etti:
"Milli takımda da rahatlıkla çalıştım. Bunu yapabilmek önemli. En büyük başarı bu. Futbol, renklerin farklılıklarından bütün oluşturmaktır. Turgay Şeren, Can Bartu, Lefter Küçükandonyadis gibi isimler sayabilirsiniz. Değerli ve saygı gören insanlar olmak gerekiyor. Trabzon'da üzülüp bana kızanlar var, Trabzonspor ile onal rekabet dolayı Fenerbahçe'de de bana kızanlar var. Kadıköy'de oturuyorum çok da rahat dolaşıyorum dışarıda. Sporun ortak dilini kullanmak lazım."
Çocukken sokakta oynadıkları futboldan büyük keyif aldığını belirten Güneş, "Messi, Neymar, Ronaldı bugün aynı şeyi yapıyor. Büyük futbolcular bunu yaptığı için keyif alıyor. Oyuncunun yeteneğiyle karakteriyle gelip gitmesi lazım. Onların ne kazandığını neden insanlar bilmek ister? Türk Milli Takımı kazanıyorsa prim alsın. Önemli olan iyi oynaması, oynanan oyunla seyirciye keyif vermesi. Bizim taraftarı memnun etmemiz lazım" değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!