Bayern’de yenilginin faturası kime çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Bayern’de yenilginin faturası kime çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 12:37

Şampiyonlar Ligi’nden sonra DFB Kupası maçında Dortmund’a 3-2 yenilerek elenen Bayern Münih, böylece ikinci hedefinden de uzaklaştı. Bayern Münih yönetiminin alınan başarısız sonuçlardan sonra takımda büyük değişiklikler yapması bekleniyor.

Haberin Devamı

BAYERN Münih son yıllardaki en başarısız dönemini yaşıyor. Sezona üç kupa hedefiyle giren Bayern Münih, iki hedefinden uzaklaştı. Önce Şampiyonlar Ligi’nden elendi. Şimdi de Almanya Futbol Federasyonu (DFB) Kupasına veda etti. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde Real Madrid’e elenen Bayern Münih, DFB Kupası’nda ise yarı finalde ezeli rakibi Dortmund’a yenildi. Münih Allianz Arena’da oynanan maçı 3-2 kaybeden Bayern Münih’te gözler Uli Hoeness’te. Hoeness’in yaşanan krizin faturasını kime çıkaracağı merak ediliyor.

Bayern’de yenilginin faturası kime çıkacak

BAZILARI GÖNDERİLİYOR MU?

Bayern Münih’in iki önemli ismi Uli Hoeness ve Karl Heinz Rummenigge’in Teknik Direktör Carlo Ancelotti de dahil tüm futbolcuları tek tek masaya yatırıp değerlendirmesi bekleniyor. İkilinin takıma neşter atıp bazı futbolcuları göndereceği de kulüp çevresinde konuşulmaya başlandı. Ancelotti’nin gönderilmesi de gündemde. Bayern Münih’i ve Uli Hoeness’i yakından tanıyan Mehmet Scholl da Bayern Münih’te önemli kararlar alınacağına dikkat çekti. Yorum yaptığı ARD’de de konuşan Mehmet Scholl, Şampiyonlar Ligi ve DFB Kupası’na veda etmenin sorumlularının olduğunu söyledi. Mehmet Scholl, “Hoeness çılgınca kararlar alacak” sözüyle Bayern Münih’te beklenmedik kararların alınacağına dikkat çekti.

Haberin Devamı

Bayern’de yenilginin faturası kime çıkacak

YAŞLI FUTBOLCULARA GÜVENDİ

Bayern Münih’te Ancelotti de topun ağzında. Büyük hedeflerle geldiği Münih’te iki önemli kupayı kaçıran Ancelotti’nin şimdi tek hedefi kaldı. O da lig şampiyonluğu. Ancak tek kupa Bayern Münih yönetimini memnun etmiyor. Yönetimde Ancelotti’ye yönelik en önemli eleştiri genç futbolculara sırtını dönmesi. Pep Guardiola döneminde takımı sırtlayan genç futbolculara şans vermeyen Ancelotti’nin sadece yaşlı futbolculara güvenmesi yanlış bulunuyor.
Renato Sanches ve Kingsley Coman Ancelotti döneminde beklenildiği kadar forma şansı bulamadı. İtalyan teknik adam bu futbolcuları çok az düşündü. Ancelotti daha çok Franck Ribery, Arjen Robben veya Xabi Alonso gibi oyunculara şans vermesi en büyük hatası olarak gösteriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!