Bayern Münih'in eski yıldızından maça saatler kala çarpıcı tahmin! Galatasaray ve Manchester United...

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münihin eski yıldızından maça saatler kala çarpıcı tahmin Galatasaray ve Manchester United...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2023 07:46

Bayern Münih'te 1997-2003 yılları arasında forma giyen ve Bavyera ekibiyle birçok başarıya imza atan 55 yaşındaki eski futbolcu Thorsten Fink, UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray’ın bu akşam RAMS Park’ta karşılaşacağı Bayern Münih maçıyla ilgili Spor Arena’ya özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda topladığı 4 puanla 2.sırada bulunan temsilcimiz Galatasaray, 3.maçında Alman devi Bayern Münih ile bu akşam İstanbul’da karşı karşıya gelecek. 6 puanla grup lideri olan Bavyera ekibini yenerek sıralamada liderliğe yükselmek isteyen sarı-kırmızılılar, saha ve taraftar avantajını kullanarak mücadeleden zaferle ayrılmak istiyor.

6 sene Bayern Münih forması giyen ve şimdilerde Belçika ekibi VV St. Truiden takımını çalıştıran Thorsten Fink, iki ekibin performansını değerlendirdi. Kariyerinde Bayern Münih ile 236 maça çıkan, Şampiyonlar Ligi ve Bundesliga şampiyonluğu yaşayan efsanevi orta saha Fink, gruptaki sıralama hakkında da düşüncelerini dile getirdi.

Bayern Münihin eski yıldızından maça saatler kala çarpıcı tahmin Galatasaray ve Manchester United...

Haberin Devamı

İşte Thorsten Fink'in sözleri;

“GALATASARAY’IN ÇOK BÜYÜK BİR TARAFTARI VAR, SAHAYI CEHENNEME ÇEVİRECEKLERDİR”

Tabii ki Bayern Münih bu grubun (eğer bir yıldız oyuncunun sakatlık durumu olmadığı takdirde) bir numaralı ekibi. Bence sonraki tura geçmek için en avantajlı onlar. Galatasaray da Manchester United karşısında büyük bir sürprize imza attı. Galatasaray’ın çok büyük ve duygusal bir taraftarı var. İç sahayı cehenneme çevireceklerdir. Büyük ve çok iyi bir atmosfer olacak ama Bayern Münih böyle maçları nasıl oynaması gerektiğini biliyor. Manchester United karşısındaki galibiyet Galatasaray’a sonraki tur için ikincilik anlamında büyük bir şans getirdi. Çünkü bence lider Bayern Münih olacaktır, çok deneyimli oyuncuları var. Manchester United çok kaliteli ama Galatasaray deplasmanda onları yendi ve Manchester United’ın durumu şu an çok iyi değil. O yüzden sıralamanın Bayern Münih, Galatasaray ve Manchester United şeklinde olacağını düşünüyorum. Kopenhag’a çok şans vermiyorum.

“ŞÜPHESİZ BAYERN MÜNİH, ŞAMPİYONLAR LİGİ’NİN FAVORİLERİNDEN BİRİSİ”

Galatasaray’ın Icardi ve Zaha gibi çok deneyimli oyuncuları var. Mauro Icardi gol de attı ve bu tip oyuncular Manchester United veya Bayern Münih gibi takımlara karşı oynamaktan korkmazlar. Tabii ki Bayern Münih Şampiyonlar Ligi, Almanya’da lig ve kupa gibi kazanabileceği her şeyi kazanmaya çalışır. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde son turlardaydı. Şüphesiz Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nin favorilerinden birisi. Robert Lewandowski’nin ayrılığından sonra golcü noktasında sıkıntı çekiyorlardı ama Harry Kane’i transfer ederek yapbozlarının eksik parçalarını tamamlamış oldular. Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, çok iyi ve deneyimli bir teknik adam. Dünyanın en büyük kulüplerinde ve Şampiyonlar Ligi’nde daha önce defalarca boy gösterdi; Chelsea, Paris Saint Germain ve şimdi de Bayern Münih ile. Bayern Münih, teknik direktörlük ve taktiksel takım yönetimi olarak emin ellerde. Thomas Tuchel gerçekten çok zeki bir teknik adam ve Bayern Münih’in bu saydığım özelliklerden hareketle biraz daha farklı bir noktada durduğunu söyleyebilirim.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!