Barça Academy Ä°stanbul Beko, APAC Turnuvasında Åžampiyon Oldu

Güncelleme Tarihi:

Barça Academy İstanbul Beko, APAC Turnuvasında Şampiyon Oldu
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 04, 2020 16:10

Barça Academy İstanbul U11 takımı 30 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihleri arasında Hindistan’ın Delhi şehrinde düzenlenen Barça Academy APAC Turnuvasında şampiyon oldu.

Haberin Devamı

Asya Pasifik bölgelerinde bulunan FC Barcelona akademilerinin katıldığı APAC turnuvası, 7-14 yaş arasında 500’ün üzerinde kız ve erkek sporcuyu ağırladı. Avustralya, Hindistan, Japonya, Singapur, Çin ve Türkiye’nin katıldığı turnuvada Barça Academy Barcelona’dan da iki misafir takım yer aldı.

U9, U11, U13 ve U15 olmak üzere 4 yaş kategorisinde düzenlenen turnuvaya Barça Academy İstanbul Beko, U11 takımı ile katıldı.  Japonya’dan Shinagawa, Hindistan’dan Mumbai ve Delhi takımlarıyla birlikte D grubunda turnuvaya başlayan takımımız;          Delhi’yi 6-0, Shinagawa’yı 2-1 ve Mumbai’yi 8-2 ile geçerken yarı finalde Japonya’nın Nara takımını 3-2 ile geçerek finale uzandı. Finalde Barça Academy Barcelona’yı 1-0 ile geçen miniklerimiz turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuva dönüşünde ailelerince havaalanında büyük bir coşkuyla karşılanan U11 takımımızın mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Barça Academy İstanbul Beko Futbol Okulu

5 Kıtada 24 farklı ülkede 52 okul ile her yıl 15.000’in üzerinde sporcuya futbol felsefesini ve deÄŸerlerini aşılayan, markasını ve felsefesini dünyanın dört bir yanına yayan FC Barcelona’nın futbol okulları;ÂBarça Academy Ä°stanbul Beko Futbol Okulu adı altında Türkiye’deki 6. Sezonunu geçirirken, bugüne kadar Türkiye’de ise 6.000’nin üzerinde sporcuya eÄŸitim verdi. Proje; Ä°spanyol Proje Direktörü, alanında uzman lisanslı Türk antrenörler ve 700’ün üzerinde sporcusu ile Ä°stanbul’da Maslak ve Maltepe’de bulunan TFF onaylı tesislerinde eÄŸitim hayatını sürdürüyor.

BAKMADAN GEÇME!