Bahçeşehir Koleji, Galatasaray’ı evinde yıktı

Güncelleme Tarihi:

Bahçeşehir Koleji, Galatasaray’ı evinde yıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2023 21:47

Kırmızı Ejderhalar deplasmanda Galatasaray’ı mağlup ederek ligde 2 maç sonra kazandı. Ev sahibi sarı kırmızılı takım devre arasına ve dördüncü periyoda önde girse de Bahçeşehir Koleji, maçı çevirip kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde play-off mücadelesi veren iki ekibin karşılaşmasında Bahçeşehir Koleji deplasmanda Galatasaray Ekmas’ı 92-86 mağlup etti. Bu sezon Avrupa’da müthiş bir form grafiği yakalayan ancak ligde istediği ritmi henüz tutturamayan Kırmızı Ejderhalar böylece ligde iki hafta sonra kazandı. Galatasaray ise üst üste üçüncü son 7 maçta 6. yenilgisini aldı. · BAHÇEŞEHİR ilk çeyreği önde tamamlarken Galatasaray ikinci periyotta Göksenin ve Klemen Prepelic ile üst üste üçlükler bularak üstünlüğü ele aldı ve devre arasına 53-43 öne girdi. Bahçeşehir üçüncü çeyrekte Cavanaugh ve Boutsiele’nin sayıları ile farkı indirse de dördüncü periyoda girilirken G.Saray üstünlüğü devam ediyordu.

KRiTiK SAYILAR 

Son periyotta savunmasını sertleştiren Bahçeşehir Koleji günün yıldızları Cavanaugh ve Boutsiele ile kritik sayılar bularak sahadan galip ayrılmayı başardı.

Haberin Devamı

SAVUNMADA BÜYÜK EFOR GÖSTERDiK

Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Sinan Atalay “İlk yarıda istediklerimizi hiçbir şekilde sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda ise özellikle savunmada büyük bir efor gösterdik” dedi. Atalay, “İlk yarıda 53 sayı yemişken, ikinci yarıda Galatasaray gibi bir takıma karşı deplasmanda 33 sayıya izin verdik. Oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!